Подобно на барбекюто в задния двор и студено кафе в ръцете, добрата бяла рокля отдавна е основен атрибут за лятото. Тя е доказан вариант, подходящ и за двете страни, както и за уикенда на плажа.

Няма значение дали искате да замени стария модел с нещо по-актуално или търсите вдъхновение за нов начин за намиране на правилния бяла рокля, подходяща за вашия тип фигура, трябва да се подходи отговорно. Подготвили сме преглед на много модели от една версия на офиса обличам за изключителни случаи.

Ежедневни рокли

Основното предимство на тази рокля е прост и лесен силует, минималистичен образ на красавица. С подходящите аксесоари е лесно да се украсяват. Тя е незаменима в горещите летни дни.

Този стил отива на атлетичен момиче. Леко хлабав, прилепнали силует на тялото, не набляга на бедрата или талията. Роклята е перфектният избор за тези, които искат да имат тънки крака или да се похвалят с пресен тен.

Поради липсата на акцент върху гърдите, талията и ханша, този силует е много отива и момичета с момчешки физика правоъгълник.

Бялата вечерна рокля предлага лекота и съвършенство

Лятна вечерна бяла рокля изглежда особено свежа и елегантна. Подсилена с наметало от дантела, може да се получи ефекта на сватбена рокля.

Подходяща е за всякакъв вид форма, ако изберете правилния стил. Ако искате да скриете повече несъвършенства, потърсете свободни рокли или акцентирайте върху други части на тялото с помощта на дълбоко деколте и отвор на гърба.

Прилепнали дрехи –  елегантна секси

Тези модели са създадени, за да покажат формата и в зависимост от типа на тъканите изглеждат по-елегантно.

Този стил перфектно подчертава фигурата. Той не скрива недостатъци, но играе перфектно на тялото с достойнство, за да се създаде илюзия за заоблени форми.

Макси – летящ модел бяла рокля

Представен е като свободно падаща и дълга до пода рокля с течащ силует. Намерете подходящия стил и бижута и тази рокля лесно ще се адаптира за деня и за вечерни събития, а така също и в офиса.

Идеален избор е да за дамите със силует “пясъчен часовник”, свободен стил, но с подчертана талия.

Образът бяла рокля тип клош – сладък образ за момиче

Тези рокли е невероятно женствена. Такъв модел не излиза от мода. Той е лек и женствен и може да покаже фигурата.

Подходяща е и седи добре на фигурата “пясъчен часовник”. Идеално ще подчертае формите.

Бяла рокля тип риза –  елегантен и женствен стил

Това лято, базовия модел http://fashioncolors.eu/online-moda/damska-moda/видовете-ризи-и-какво-казват-те-за-вас е привлекателен със своята лекота и намек за мъжки стил. То се наблюдава по улиците, в офиса, дори на плажа. Към него трябва само да изберете правилните аксесоари, подходящи за всеки конкретен случай.

Модерните дрехи ризи са успешен модел, както за улегнали жени, така и за момичета. Ако искате повече грандиозно излъчване, добавете към прозрачна дантела или друга тъкан.

Бяла рокля с дантела и перфорации

Нищо не изглежда толкова лятно, като малко дантела и перфорирани бели рокли. Те са безкрайно сладки и женствени.

Достатъчно е само да откриете любим стил и версия дантела.

Образът на бяла рокля без презрамки – поставя фокус върху горната част на тялото

Подходяща е за почти навсякъде и лесно може да се съчетае с любимата огърлица.

Този модел обръща внимание на горната част на тялото и е особено подходящ за демонстриране на красиви рамене и тен.

Белите рокли имат много предимства: http://fashioncolors.eu/drehi-etiket/бяла-рокля. Те създават лекота и лесен начин, подчертават тена и се предлагат в различни стилове. Сред днешното многообразие от модели е лесно да комбинирате с подходящите аксесоари, за да изглеждате впечатляващо във всяка ситуация.

За статията:
Бяла лятна рокля - как да изберете най-добрия модел
Заглавие:
Бяла лятна рокля - как да изберете най-добрия модел
Описание:
Подобно на барбекюто в задния двор и студено кафе в ръцете, добрата бяла рокля отдавна е основен атрибут за лятото. Но как да изберем най-добрия модел..
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: