Лорд Байрон е казал „Нощта придава блясък на жените“. Действително голяма част от дамите изглеждат ослепително, когато имат специален повод. Перфекционистките към външния вид изпипват всеки детайл от визията си, като се започне от избор на подходящо бельо, рокля, обувки и чанта и разбира се бижута.

Ако се питате как да придобиете безупречна визия в елегантен класически стил, можете да последвате нашите модни съвети.

Заложете на комбинацията черно-бяло. Това без съмнение е неостаряващ моден хит, който ще ви направи по-стройни и със сигурност много елегантни. Ако сте настроени романтично, изберете ефирна бяла рокля с фино черно коланче от естествена кожа. Обточените с черни сатенени кантове бели дрехи придават стил и завършеност на вашия стайлинг, а съчетани с екстравагантен шал или шапка, придават очарование и финес на цялостната ви визия. Подходящите бижута към тази романтична визия са кристали Сваровски и нежни сребърни или златни верижки.

Ако вашият живот е подчинен на вашата работа и искате да имате делова визия, изборът на дрехи и аксесоари трябва да е насочен към строго елегантния стил. Това съвсем не е причина да се ограничавате в носене на разнообразни по форма и материал бижута. Просто подберете подходящите като избягвате прекалено цветни и нестандартни форми.

За вашите парти преживявания най-подходящи са рокли с пайети, наметки от ламе и така модерните високи летни ботуши. Съчетайте клубната мода с актуални колиета с висулки и големи обеци и вие ще сте царицата на нощта.

В заключение ще споменем, че за да се чувствате добре в кожата си е важно да съчетаете комфорта със стила при избор на дреха. Прецизният и съобразен със ситуацията избор е най-доброто решение за вас, независимо дали отивате в офиса или ще се разхождате с приятели. Запомнете, че колкото и модерни да са дрехите и обувките, важно е те да ви бъдат удобни и да ви карат да се чувствате красива.