Компанията, известна като часовници Gant има отлична репутация през годините, която е изградена от многото доволни клиенти притежаващи тези часовници.

Бърнард Гант е основава часовници Gant още през 1910 година в Ню Йорк.  Първоначално Gant не произвеждат часовници, а по-скоро дрехи и аксесоари. Няколко години по-късно, Gant се разрастват и решават, че е време да започнат нов живот, като стартират произвеждането на изключителни часовници за мъже и жени.

Едва през 1949 година, Gant отворя своя собствена компания, която се нарича GANT of New Haven.

 

Picture1От този ден часовниците Gant са добре познати със своя безупречен стайлинг. Тези часовници вършат чудесна работа, като могат да се комбинират с ежедневно и спортно облекло. Те също имат много съвременни елементи в тях, но излъчват и поддържат едно много оригинално усещане. Всички обичат не само стайлинга на тези часовници, но също така представените и готини функции.

Picture2Всеки часовник Gant идва стандартно оборудван с най-добрите механизми, известни като швейцарски кварц. Това са едни от най-точните механизми, които може да се намерят в тях. Gant часовниците предлагат също богат избор от напълно водоустойчиви модели, от които може да избирате.

По-долу ви представяме някои от популярните мъжки и дамски модели на компанията.

Мъжките часовници Gant се предлагат с кафяви, черни или светли циферблати, които се допълват с кожени или текстилни каишки и метални верижки. Също са оборудвани с римски или арабски цифри и луминисцентни стрелки. Голяма част от моделите притежават и допълнителни функции, като хронограф и тахиметър.

 

Picture3Дамски модели на марката Gant също се открояват със своя елегантен и класически дизайн. Часовниците притежават характерното за Gant излъчване: златно покритие, римски цифри, кварцови механизми, кожени каишки или метални верижки, както и инкрустирани кристали.

 

Picture4Компанията Gant влага много страст в своите часовниците, като ви уверява, че всеки клиент получава точно това, за което плаща. С толкова много страхотни часовници, както и със солидна репутация, Gant обещава, че ще продължава да произвежда впечатляващи часовници за години напред, които да радват всички.

За да разгледате всички часовници Gant, моля не се колебайте да посетите нашата страница на адрес: https://timezone24.bg/gant