Часовниците все повече навлизат в сферата на аксесоарите не само на богатите и успелите. Оказва се, че въпреки удобството на мобилния телефон и множеството функции, които напълно изместват часовниците, те се завръщат с пълна сила на китките на всеки от нас. Сега обаче, те са акцент на перфектната визия и детайл, който става все по-важен дори и в ежедневието. Цените на един качествен часовник варират в голям диапазон. На пазара обаче се появиха дамски часовници, които понякога радват почитателите на този аксесоар с ниските си цени и ефектен външен вид. Характерно за дамските модели е тяхното огромно разнообразие от дизайни и видове. Както се казва, има за всекиго по нещо. Напоследък са доста популярни и т.нар. силиконови часовници, марка Geneva например.

Силиконовият часовник е с кварцов механизъм и каишка, изработена от екологично тестван силикон. Той не предизвиква алергии и не носи никакви вреди на кожата или здравето на притежателя на подобен часовник. Ето защо силиконовото бижу става все по-актуално и може би най-масовият аксесоар за цялата 2013 година.

Ярките цветове на силиконовият часовник привличат погледите на околните и внасят голяма доза позитивизъм в ежедневието. Дори и да се облечете в по-семпли цветове, слагайки силиконов часовник в ярък цвят, Вие ще заблестите и ще покажете стил. Ярко жълто или огнено червено – няма никакво значение, стига да Ви носи настроение. За почитателите обаче на класиката, силиконовитге часовници се предлагат и в черно. Спокойно може да украсите китката с подобен цвят, ако Ви предстои по-официална среща със скъп за Вас човек.

Друго предимство, което направи силиконовият часовник хитът на тази година е ниската цена. Тя позволи на всеки да заложи на ефектния часовник и да се възползва от този стар начин да бъдем точни. Не е изненада, че можем да намерим добър силиконов часовник на цени от 15 до 25лв. Благодарение на достъпната цена, силиконовото бижу стана истински спътник на всички дрехи в гардероба ни, тъй като никой не се ограничава да закупи само един. Може би вече всеки човек има колекция от силиконови часовници в различен цвят за всяка дреха или повод.

Ако все още не сте се възползвали от евтиния и ефектен начин да покажете стил и прецизност, ние Ви препоръчваме да се снабдите по най-бързия начин с поне един брой силиконов часовник и да се радвате на атрактивния аксесоар. Ако пък търсите нещо по-стилно и добре изглеждащо, то спокойно може да разгледате нашите предложения за българските дами в каталога ни на адрес IskamChasovnik.com. Надявам се, че и Вие искате часовник? За Вас или за подарък, заслужава си да вземете поне един!