За много мъже купуването на бижута за една жена е смущаващо и обезкуражаващо. Подобно на своите обувки и дрехи, бижутата говорят директно за нейните лични вкусове, но използваният език и лексика повечето мъже намират за неясни и едва познати. В същото време, някои бижута са натоварени със символизъм, готови да ви взривят като противопехотни мини, ако не сте внимателни. В резултат на това, купуването на бижу може да причини истински стрес на мъжката част от съсловието. Всъщност, за да сме по-точни, стресът е не от закупуването му, а от реакцията на дамата, която ще го получи и или ще остане безмълвна от щастие, или ще има много какво да ви каже, но то няма да ви хареса. Така че, мили мъже, ето ви няколко предложения, които да ви насочат в правилната посока.

  • Слушайте я – лесно е да се каже, но за много от вас е трудно да се направи. Ние жените често говорим завоалирано и правим намеци. Така че – чуйте ги! Или още по-лесно – предизвикайте ги. Оставете зареден в компютъра ви някои онлайн магазин за бижута, на който уж случайно сте попаднали. Когато тя го види със сигурност ще изкоментира някое от бижутата и точно това е вашият шанс.
  • Гледайте я – ако в продължение на една седмица си поставите за цел да забележите с какви бижута ходи и какъв е нейният стил, после лесно ще можете да определите какво да й купите. Ще забележите, ако примерно не носи обеци, тогава може би няма голям смисъл да и купувате. Но ако не може да избере между кръгли или висящи – то ето го вашето решение.
  • Оценете вкуса й – разгледайте нейните бижута, има ли колиета с кристали Сваровски и големи диаманти или предпочита разнообразието и достъпността на по-евтините бижута? А може би предпочита оригиналните ръчни изработки?!
  • Избягвайте пръстени – не мисля, че трябва да ви обясняваме защо. Просто пръстенът не са опция за „просто“ подарък, освен ако няма да бъде поднесен на колене.
  • Поискайте съвет – но внимавайте, след като искате съвет от приятелка на дамата, за която е подаръка, това означава, че ангажирате жена да пази тайна и да си мълчи, докато не дойде момента да поднесете подаръка си. Да, несъмнено нейна приятелка ще я познава много по-добре и ще ви даде добри съвети, ако не и конкретно решение, но рискувате да издаде изненадата ви преждевременно.
За статията:
Как да й купя бижута
Заглавие:
Как да й купя бижута
Описание:
Как да изберем подходящ подарък на жена? Бужутата са добър избор, но ни трябва помощ. Съвети при избора на подходящи бижута за половинката си...
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: