Камерите за коли са едно от най-умните изобретения, създадени днес. Тези устройства са отличен начин да се предпазите от несправедливост, агресия на пътя или грубост от страна на институциите. Бихте могли да заснемете нарушение, извършено от друг шофьор спрямо вас, катастрофа, неточно паркиране и абсолютно всичко останало. Когато имате камера, не е необходимо да търсите свидетели, което си е голямо улеснение при възникване на дискусии.

На пазара се предлага уреди, които притежават една или две камери. Обикновено, първата заснема всичко, което се случва пред вас. Ако има втора, тя е насочена назад към пътниците и обстановката зад вас.

Бихте могли да снабдите камера си и с микрофон. Така ще може да записвате и звук. Устройството ви позволява да снимате 24/7, като всичко се запазва в паметта й. Тя е като мини компютър с допълнителни екстри.

При покупка на камера за автомобила си, трябва да обърнете внимание на няколко неща.

Разбира се, първото от тях е качеството на заснемане – картината, цветовете, яркостта – дали всичко се вижда ясно.

Камерата работи с батерии, така че е хубаво да се снабдите с повече такива. Нека имате и в резерва.

Резолюцията на дисплея е друг ключов момент при покупка на такова устройство. Запомнете, че колкото по-висока е тя, толкова по-добро качество ще ви бъде предоставено. А, все пак, целта на камерата е да улавя всеки детайл, нали така? Клиповете се записват в най-разпространените формати, за да могат да се отворят от почти всеки плеър.

Притежаването на GPS-приемник би било страхотно предимство, което ще определи точното местоположение на автомобила във всеки един момент.

Допълнителна сигурност може да си гарантирате с т.нар. сензор за движение, който определя с каква скорост трябва да се движите според пътната обстановка.

Имайки предвид тези основни неща, които е добре да включени като функции на новата ви камера за кола, за десерт оставихте ми финансовата част. По-добре отделете време и съберете малко по-голяма сума пари, отколкото да правите компромис. Все пак става дума за личния ви автомобил, а често и за собствения ви живот.

За статията:
Как да снабдите колата си с най-добрата камера
Заглавие:
Как да снабдите колата си с най-добрата камера
Описание:
Камерите за коли са отличен начин да се предпазите от несправедливост, агресия на пътя или грубост от страна на институциите.
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: