Качественият тен е мечта на всички дами, професионални културисти и обикновени хора. Ако искате вашата кожа да придобие красив тъмен вид, вече не е необходимо да преминавате през изтощителните процедури в солариума. Учените са изобретили уникален продукт – Melanotan 2, който осигурява отличен цвят, още по-добър в сравнение с конвенционалния тен, защото обхваща напълно цялото тяло, без да оставя “бели петна”.

Невероятните свойства на лекарството

Melanotan 2 първоначално се синтезира като ефективно средство за защита на хората от рак на кожата. Активният елемент на лекарството е меланокортин модифициран. Това е сложна модефикация, която спада към групата пептиди. Неговата основна цел е да засили синтезирането на пигмента меланин в човешкото тяло. Всичко зависи от неговото количество, човешкия цвят на кожата и степента на чувствителност към слънчево изгаряне. Този материал е истински благодат за хора с кожни проблеми, както и такива, който бързо изгарят на слънце при опита си да направят шоколадов равномерен тен.

За разлика от естествения аналог на меланин, който има много кратък период на полуразпад, Melanotan 2 е с капацитет от 100 пъти увеличен естествен пигмент. Той е в състояние бързо да нарисува цялата повърхност на кожата и да придаде гладък и красив бронзов цвят. Ефектите на лекарството върху човешкото тяло се появяват постепенно в продължение на 1-2 седмици. За да се ускори процеса на пигментация на кожата, е препоръчително да се излагате и на слънце.

Полезни ефекти Меланотан 2

Пептида предотвратява рак на кожата като я защитава от въздействието на ултравиолетовите лъчи. Действайки по тялото, Melanotan 2 значително повишава естествения синтеза на меланин, който действа като ефективен екран за кожата, като я защитава от въздействието на слънчевата UV радиация. Това лекарство може да намали вероятността от възможното развитие на меланом.

Повишава либидото

В клинични проучвания, лекарството е показало много специфичен страничен ефект. Мъжете изпитват спонтанна ерекция, а жените имат чувство за повишена възбуда. Тясно фокусирани изследвания са потвърдили този аспект на въздействието на Melanotona 2 върху тялото, а дори и доказали неговата ефективност в премахването на проблемите с еректилната функция. Може да закупите този препарат от Anabol.bg.

Намалява апетита

Всеки, който е завършил цикъл от прием на това лекарство в продължение на няколко седмици споделя, че се намалява нивото на апетит. Този аноректичен ефект е полезен за хората, които са с наднормено тегло. Благодарение на него, Melanoton 2 ви позволява да си помогнете за контролирането на формата и насърчаване към загуба на тегло.

Това лекарство може да ви помогне да получите хубав тен, като ефективно защитава кожата от вредното въздействие на слънчевите лъчи. Той може да се използва успешно от професионални спортисти или модели.
Melanotan 2 е отличен инструмент за подобряване на кожата.