Смятате ли, че сайтът ви има огромни ресурси за съхранение? Търсите ли разумно хостинг решение? Искате ли да стартирате специален сървър и всички неща, които произтичат от това? Ако сте отговорили дори на един от тези въпроси с „Да”, то трябва да помислите за виртуален частен сървър.

Ние ще ви представим списък с най-добрите хостинг услуги за виртуален частен сървър. Те са подредени по няколко компонента. При най-добре познатите и много надеждни частни сървъри е обърнато внимание на най-евтините хостинг услуги от този вид и не са пропуснати всички функции и инструменти, от които ще имате нужда, за да поддържате сайта си.

Най-напред е необходимо да се изясни какво представлява хостинг услугата виртуален частен сървър. Тази технология позволява на собствениците на уеб сайтове да споделят разходите за специален сървър с други потребители. Виртуалният частен сървър дава на собственика на интернет страницата пълен контрол над неговите или нейните собствени приложения. Те са инсталирани и работят на уеб сървъра.

Предимствата

Тази хостинг услуга наистина е по-скъпа от много други на пазара, но качеството си има цена. Виртуалният частен сървър ви дава много предимства и потребителите на сайта ви ще са благодарни, че се избрали именно тази хостинг услуга.

Няколко виртуални частни сървъри могат да работят като отделни процеси в рамките на един уеб сървър. Те предоставят специален достъп и пълна неприкосновеност на личния живот на собственика. Освен това вашият сайт ще има гарантирана скорост, CPU ресурси, много голямо дисково пространство и памет.

1. InMotion Hosting предлага хостинг услуга с неограничен брой на домейн имената. Виртуалният частен сървър на този хостинг доставчик, ще ви осигури 40 000 MB на уеб пространство, както и 750 GB месечен трансфер на данни. Ще имате гарантирани 512 MB ​​RAM. Неограничените домейни са подкрепени и от безплатен cPanel. Този хостинг доставчик ще ви даде много опции, ако решите за заплатите година напред. Цената, която са определили е 39,95 щатски долара. Този хостинг план включва 99,9% ъптайм гаранция. Можете да разчитате на редовни архивирания. Ще ви бъде изработена индивидуална защитна стена, която ще бъде и конфигурирана. Сайтът ви ще има 24 часова техническа поддръжка и връзка с център за обслужване на клиенти. Ако все пак не сте доволни от тази хостинг услуга, имате доста време да прецените, защото доставчикът предлага 90-дневна гаранция за връщане на парите ви.

2. MyHosting предлага евтин хостинг план за виртуален частен сървър. За 26,38 щатски долара на месец вие ще можете да използвате 40 000 MB уеб пространство за съхранение на данни, както и възможността за 600 GB трансфер на данни. Освен това хостинг услугата предлага и 1024 MB гарантирана памет. Можете да лицензирате 100 домейн имена. Този сървър може да работи с различни операционни системи, като например CentOS 6 или Ubuntu 12.04. Със закупуването на този хостинг план вие ще имате неограничен достъп до основната директория на сървъра. Вие ще получите и ниво на достъп на администратор.

3. HostGator предлага 100% зелен хостинг план. Във вашия виртуален сървър ще разполагате с 30 000 MB дисково пространство, заедно с това идват и 500 GB месечен трафик на данни. Имате 768 MB RAM гарантирано пространство. Този хостинг доставчик се захранва само от възобновяеми източници и 100% зелена вятърна енергия.