Обемни устни и по-секси излъчване е мечтата на всяка една жена. Коя дама не мечтае за едни по-добре оформени и по-плътни устни, които така или иначе с годините губят обема си и неизбежно изтъняват. И все пак решение днес има, защото иновативните филъри на френската марка Перфекта, са идеалното решение за едно уголемяване и придаване на обем в устните. Следите на времето са неумолими, с годините освен намалено производство на колаген и лошо усвояване на хиалуронова киселина, устните все повече провисват в ъгълчетата и около тях се образува фина плетеница от бръчки. Те в началото са по-повърхностни, но  с течение на времето се задълбочават. Най-видими са следите на времето и по контура на горната устна, където поради процеси, като хранене или пушене се образуват много бръчки във вертикала една до друга.

Обемни устни постигнати благодарение на хиалуроновите филъри Перфекта

Както споменахме малко по-горе в интродукцията, за придаването на обемни устни, няма по-ефикасно решение от един филър базиран на хиалуронова основа. Така възстановяването контура на самите устни, ъглите им и по-обемния им изглед е напълно възможен и при това безопасно постигнат. Попълването с хиалуронова киселина, която е много фино омрежена, спомага освен за добрият изглед и за доброто хидратиране на устните. Самата киселина е магнит, който привлича водни молекули и така устните изглеждат сочни, меки и обемни. Тя, като продукт се произвежда на много места в организма на човека, но с времето усвояването й се нарушава, защото ни липсва витамин В2 или пък ензимите унищожаващи я бързо се произвеждат в големи количества.

Ако имате горещото желание да имате обемни устни или най-малкото да възстановите изгледа на вече изтънелите си устни, най-адекватното решение са хиалуроновите филъри. Тези с марка Перфекта са напълно безвредни, инжектират се изключително бързо и лесно и са напълно естествени по изглед, за разлика от много други хиалуронови филъри. Преди устните се уголемяваха и им се придаваше обем със силикон, но това е опасно и крие риск от натравяне на организма. За разлика от силикона, хиалуроновия филър има определен период на трайност и напълно се усвоява по естествен начин от тъканите в кожата.

Какво се постига в областта на устните с поставянето на един хиалуронов филър с марка Перфекта?

Най-основното, което се забелязва, като промяна в изгледа на устните е изключително мекото и приятно оформяне на цялостния им контур. Освен контура на горната и долна устна, както и повдигане на ъгълчетата им се постига едно обемно оформяне и асиметричните пропорции са напълно изгладени. Освен това самата процедура трае съвсем кратко време, а резултата е видим веднага по време на самото й изпълнение. Можете да поставите желаните от Вас количества обем за обемни устни, като се съобразите с препоръките на дерматолога. В общи линии препоръките са пиене на по-голямо количество течности и по-скоро вода, защото така обема се увеличава натурално, след една попълваща интервенция с хиалурон. И най-вече, ако след 3, 6 или 12 месеца, решите, че искате отново по-малко обем, то процеса е напълно обратим.

За статията:
Обемни устни с иновативните филъри на Перфекта
Заглавие:
Обемни устни с иновативните филъри на Перфекта
Описание:
Обемни устни постигнати благодарение на хиалуронови филъри. Постижения в областта на устните с поставянето на един хиалуронов филър с марка Перфекта.
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: