Лятото и горещите дни и нощи си заминаха, а ето че дойде и есенният сезон, а с него и модната промяна, както на дрехи и аксесоари, така и на парфюми и време за промяна на аромата. Есента в България обикновено е съпроводена от дъжд и леко прохладни дни, обикновено за тези периоди са подходящи по-неутрални аромати с по-наситени нюанси, като ще запазим най-тежката артилерия за зимният сезон.

Част от предложенията на големите дизайнери за сезон есен 2015 са съпроводени от нови имена, но и някои от представените през 2014 и 2013 са твърде актуални в момента, за да ги оставим в миналото.

Есенни аромати за жени 2015:

Paco Rabanne Olympea

Представен през 2015 година, това се очертава да бъде аромат на годината, които е много подходящ за есенният сезон със своите  флорални композиции.

Bvlgari AQVA Divina

Също представен през 2015 година от Bvlgari ни представиха Divina в серията на AQVA, един топъл и мек аромат, особено подходящ за дъждовните дни и вечери. С употребата на AQVA Divina със сигурност няма да останете незабелязани, каквато е и идеята на самият аромат.

Есенни аромати за мъже 2015:

YSL M7 Oud Absolu

Бижуто на Yves Saint Laurent и незабравимият аромат на жените си остава все още актуален парфюм дори и през 2015 година.

Givenchy Gentlemen Only Intense

Наследникът на Gentlemen Only, е с много по-наситен аромат, които го прави перфектен за сезон есен със своите дървесно-мускусови нотки е възможно дори и да се използва до началото на сезон пролет.

Това са само малка част от имената предложени от Molly.bg на невидимият аксесоар за жени и мъже, които остава впечатление в познати и непознати. Можете да споделите какво използвате и предпочитате за прохладните и дъждовни дни и нощи.