Дните стават все по-студени, което ни напомня, че трябва да обърнем внимание на гардероба. Разбира се, обновяването на дрехите е приятна задача най-вече за дамите. Тъкмо поради тази причина днес ще поговорим за цветовете на дамски блузи с дълъг ръкав, които диктуват дизайнерите за сезон есен-зима 2014/2015.

Задължителните цветове през този сезон са червеното, бялото и черното. Несъмнено разполагат с такива блузи от bg-look.com, така че сме сигурни, че не ви изненадваме. Изненада за всички обаче са неоновите цветове, които бяха представени на модните ревюта и които са актуални за предстоящите студени месеци. Най-много се акцентира върху цикламата и жълтия цвят. Съветваме ви да заложите на блуза с подобен цвят на някое вечерно излизане, тъй като неоновите цветове не са подходящ избор за облекло в офиса.

Блузите в изумруден цвят отново са на мода. Те са ни добре познати от миналия студен сезон, така че ако още тогава сте се сдобили с тоалети в изумруден цвят, трябва да знаете, че те са актуални и днес. Дамските блузи с животински принтове също са на мода през сезон есен-зима 2014/2015 година. Длъжни сме да отбележим, че дизайнерите залагат най-много на лаопардовата щампа. Съчетанието на животинските принтове трябва да бъде внимателно, а най-добре би било да изберете останалият ви тоалет да бъде в черен цвят.

Като контрапункт на смелите животински щампи се явяват и нежните пастелни нюанси на розовото, люлялковото и прасковеното. Те са отличен избор за дамите, които държат на издържаната и едновременно с това романтична визия. Ако искате да бъдете дръзка, то тогава ви съветваме да се спрете на цвета страстно червено. То е подходящ избор за дамска блуза както за офиса, така и за романтична вечер.

Цветът сангрия също ще бъде актуален през студените месеци. Той наподобява винено червеното и е чудесен избор за всички дами, независимо какъв е цветът на косата или тенът им. Задължително е да обърнем внимание и на моделите дамски блузи, които властват през сезона есен-зима 2014/2015 година.

Изключително актуални са широките блузи и ризи, които ви съветваме да носите с панталони с висока талия. Блузите с широки ръкави няма да бъдат на мода. Бихте могли да ги замените с блузите тип камбанка, които се разкрояват от талията и са отличен избор за по-специални събития. Ръкавите за студените месеци са дълги и това означава, но през есента можете да заложите на блузи с ръкави до лактите, които са подходящи за обстановката в офиса и за ежедневието.