Фирмите, които предлагат фулфилмънт услуги, определено са един от най-полезните фактори на пазара. Във времена, в които вече всичко се извършва онлайн, тези компании предлагат цялата необходимата инфраструктура за да се осъществи бързо, лесно и безпроблемно връзката между търговците и клиентите (разгледайте предложенията на BigArena.net).

Пълен спектър от услуги в областта на логистиката

Компаниите в областта на фулфилмънта предлагат пълен спектър от услуги на всяко едно ниво. Мястото за съхранение на стока се осигурява от тях, така че вече не е необходимо да търсите складови помещения или още по-лошо – да превръщате в склад собствения си дом или пък гараж.

Съответно, опаковъчните материали при поръчка се осигуряват също от фулфилмънт компанията, като в това отношение се проявява голяма съобразителност и всичко се адаптира според типа на стоката, която се търгува.

Доставките се извършват с много по-голяма точност, тъй като в този тип логистични компании поръчките се обработват на момента – нещо, което вие като предприемач бихте успели да направите изключително трудно. Това е много важно, тъй като забавените поръчки са сред най-честите причини, които карат хората да сменят търговеца.

Кога не е необходимо да се обръщаме към компания за фулфилмънт

Независимо от това колко е полезна тази услуга, има няколко случая, в което можете да се справите и сами със собствената си логистика. Случаите са следните:

  • Ако предлагате ограничен брой продукти в месеца

Независимо от това колко е стар даден бизнес или в коя сфера на индустрията е, има онлайн търговци, които разчитат на това да продадат малък брой скъпи продукти през месеца. Не е изключено при някои магазини в рамките на цял месец да няма нито една поръчка, а накрая да се обслужи само един или двама клиенти.

  • Ако тепърва започвате бизнес

Има фирми, които тепърва стъпват в търговията, като при тях паричния поток е доста малък и образно казано имат повече време за харчене, отколкото пари. Ако спадате към тези типове бизнес, тогава не е нужно да делегирате тази задача на фулфилмънт център в България, тъй като разполагате с времевия ресурс да се справите сами с това. В този случай можете да изчакате малко и тогава да се възползвате от тази услуга.

За статията:
Ползите от фулфилмънт услугите и кога не са ни нужни
Заглавие:
Ползите от фулфилмънт услугите и кога не са ни нужни
Описание:
Пълен спектър от услуги в областта на логистиката. Компаниите в областта на фулфилмънта предлагат пълен спектър от услуги на всяко едно ниво. Кога не е необходимо да се обръщаме към компания за фулфилмънт.
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: