Русата коса е цел, която много жени си поставят и за това може да има множество причини. Без значение дали сме с подобна природна даденост или планираме да постигнем русия цвят с професионални бои за коса, то никога не е излишно една жена да се опита да подобри външния си вид и по-конкретно косата си.

Дори и ако оставим на страна това, че блондинките традиционно се приемат за изключително привлекателни от много мъже, златистите нюанси все още имат куп други преимущества, които да ви накарат да обмислите да направите тази услуга за себе си.

Русата коса, освен доста атрактивна, всъщност е и много практична. На нейния фон белите косми могат много лесно да останат незабелязани.

Освен това, русата коса прави бръчките по-малко забележими. Тенът изглежда по-здравословен и тази комбинация прави дамите по-младолики и в по-добра форма.

Как да постигнем желания цвят с боя за коса

Изборът на подходящата боя е доста труден, както по отношение на цвета, така и заради марката. Онлайн специалистите по козметика за коса от Agora BBeauty предлагат доста богат избор от най-висококачествени продукти, но дори и ако заложим на това престижно име, отново съществува риск.

Няма гаранция, че ще попаднете на подходящия нюанс, с който да постигнете цвета, който искате.

То няколко важни момента, които ще ви позволят да се доближите до желания цвят:

1. Изберете цвета според настоящия си

Ако косата ви е много тъмна, винаги е препоръчително да изберете боя, която да ви позволи да направите плавен преход към цвета, който целите. Имайте предвид, че ако направите твърдя рязка промяна, няма да постигнете търсения резултат.

2. Бъдете постоянни

Хубаво е да бъдете постоянни и да внимавате в избора си. Спрете се на цвят и се придържайте към целта си. Винаги когато искате да смените цвета, ще се изправяте отново и отново пред един процес, който изисква известно време. Запомнете, че не можете да смените цвета на косата си само с едно щракване на пръстите.

3. Бъдете умерени

Не се втурвайте в твърде големи крайности. Имайте предвид, че ако се опитвате да постигнете цвят, който е по-близък до вашия, ще можете да го направите много по-добре и да постигнете далеч по-естествен резултат.

4. Доверете се на опитен специалист

Преди да приключим е добре да споменем още един път нещо, което може би много от вас няма да послушат, но все пак е добре да се добави. Става дума за това, че е добре боята да се нанесе от опитен фризьор, защото само така ще можете да получите желания резултат.

Изберете боята за коса внимателно

Избирайте съставките на боята внимателно. Тук, може би, ще си кажете, че не знаете точно как да разберете как работи боята, но все пак е добре да се запознаете с различните начини на боядисване на косата.

Така ще разучите как работят отделните продукти, какво съдържат, как работят и ще можете да сте наясно какъв резултат ще има върху косата ви.

Имате въпроси? Търсите експертен съвет, който да ви помогне да се справите с това предизвикателство? Потърсете екипа на Agora BBeauty и се насладете на новия си блестящ външен вид.

За статията:
Предизвикателно руси или как да изберем боя за коса
Заглавие:
Предизвикателно руси или как да изберем боя за коса
Описание:
Русата коса е цел, която много жени си поставят и за това може да има множество причини. Как да постигнем желания цвят с боя за коса...
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: