Всички искаме да обиколим света и да опознаем далечните страни. Но след дълга обиколка желаем да релаксираме някъде и да се почувстваме обгърнати с внимание.  След дългите работни дни, напрежението, и умората всеки започва да си задава въпроса за истинските удоволствия от живота. Дали ароматното кафе сутрин или пуканките пред телевизора вечер, а пък може би огромният фреш – коктейл в нощния бар? За наше удовлетворение отговорът е само и единствено СПА! СПА процедурите са връзката с природата и бягството от стреса. В различните краища на света предлагат различни СПА процедури, които можете да посетите. Така ще разберете кои от процедурите са подходящи за вас. Има невероятни процедури, които ще ви накарат да забравите за забързания свят и да се насладите на релаксиращата терапия. Задължително трябва да опитате от тези процедури:
– “Обвиване с алпийски треви “, “Онсен” ,”Лулур”, “Темаскал”, и “Масаж Ломи Ломи”.

Процедурата “Масаж Ломи Ломи” е най- отпускащата в света. Тя е с продължителност от три часа. В превод означава “мекото кадифено докосване с лапите на доволна котка”. Специалистите по Ломи Ломи могат да намерят и да освободят на пръв поглед емоционални блокове само по ритъма на дишане.

Процедурата ” Лулур” се е използвала още преди векове и са я използвали само принцесите. Тя е съвкупност от различни процедури, включващи обтриване със специфични растения и индонезийски масаж Джам. Обвиването с алпийски треви има и лечебно действие освен, че има козметичен ефект. Отлично средство за лечение на болки в ставите и профилактика. Процедурата трае 1 час в който сте обгърнати от глава до пети в натурални билки и растения. Завършва с пиене на ароматен чай от алпийски билки.