Искате модерни обеци, но не знаете какви точно да си купите?

Има много различни видове, които могат да се използват за различни тоалети или поводи. В тази публикация ще ви насочим  какви са модните тенденции при обеците през 2015 г.. Спокойно може да следвате нашите съвети и да изберете един уникален и същевременно модерен подарък.

1. Обеци  тип полилей

Обикновено, когато човек си мисли за подобни обеци, си представя бижута с ослепителни скъпоценни камъни и бална рокля. Този вид бижута са идеален пример за това как полилей обеци всъщност може да бъдат използвани и за доста по-всекидневна употреба.

2. Пълзящи обеци

Тези обеци са много популярни през 2015 г. Обикновено те изглеждат малко като комета. В меката част на ухото има обица на винт с кръгла или друга форма, от която излизат елементи, които завършват с невероятни геометрични форми и дизайн в горната част на ухото. Възможностите са наистина безкрайни, когато става въпрос за тази тенденция.

3. Обеци тип „капка”

Като цяло това, което отличава тези обеци от обеците тип полилей, че при едните има множество висулки висящи от една единствена точка, а другите една единствена капка в основата на обецата.

4. Обеци тип халки

Тези обеци са толкова емблематични в света на модата, защото  са преминали през различни трансформации през годините. Тънка, уникално оформени обръчи са с тенденция тази година и те идват във всички размери и цветове.

5. Обеци тип яке

Странно е, но има и якета за уши. Те по-скоро са аксесоар към обеците.  Те са допълнение към задната част на обеците и висят от долната част на ухото.
Въпреки модните тенденции, всяка жена трябва да притежава и класически обеци, независимо дали те са с диаманти или някакъв друг камък на избор. Определено  препоръчваме да инвестирате в един чифт златни или платинени обеци, ако имате намерение да ги носите всеки ден, тъй като и двата метала в чистата им форма са хипоалергенни.

Така, че вие трябва да прецените дали искате да носите модерни или не толкова модерни обеци. Изборът е ваш. При всяко положение, ще бъдете красива и елегантна.