Ръцете са част от тялото, която е следващото нещо след лицето, което хората забелязват. Всяка уважаваща себе си жена се грижи за ръцете и ноктите си. Никак не е приятно да видите маникюр с излющен лак и нагризани кожички. Освен поддръжката на кожата и ноктите на ръцете има още два помощника, които ще разкрасят тази част от тялото ви – пръстени и гривни.

Естествено има някои закономерности при съчетанието на лака за нокти и вашите аксесоари. Кой не обича коктейлни пръстени и масивни гривни? Тези дрънкулки могат да ви накарат да се почувствате бляскава и красива и да повдигнат самочувствието ви. Друг плюс е, че е можете да намерите бижута за малко пари, които да са наистина впечатляващи и в комбинация с красив маникюр да изглеждате зашеметяващо.

Гривните

Понякога семплите неща, изглеждат драматично. Например маникюр половин луна със сет от гривни.

Съчетайте цвета на лака за нокти с блузата или роклята, с която сте облечени. След това изберете гривни, които допълват този цвят.

Когато заложите на количеството на гривните, придържайте се към изчистен маникюр в бледи цветове и без декорации.

Смесете цветове, текстури и материали, както на китката, така и на пръстите си. Тази ситуация е малко опасна, защото границата между готиното и кича и много тънка.

Пръстените

  • Носете големи пръстени с лак за нокти в цвят корал. Този цвят перфектно допълва златистите и сребристи нюанси на бижутата.
  • Изберете пръстен с камък в същия цвят като маникюра ви. Ефекта е страхотен.
  • Понякога само едно е достатъчно. Масивен пръстен с маникюр в светъл тон или безцветен лак.
  • Красив нежен маникюр с нежни пръстени. Бебешко розовото е идеално.

Това бяха нашите предложения за съчетаване на маникюра с бижутата. Има хиляди други комбинации, които могат да се окажат сполучливи. Очакваме вашите любими!