Дарение

Donation

Помогнете за развитието ни!

Нашият успех е Вашия успех!

Ако имате желание, може да ни подкрепите като ни изпратите скромнo дарение по Ваше осмотрение, за да ви бъдем полезни и за да ви обслужваме безплатно и назапред..

С вашият жест Вие дарявате надежда да продължим усърдно да развиваме и поддържаме една от най-добрите и качествени Директории за статии на България, която мнозина от добрите в бранша СЕО-оптимизатори предпочитат.

  • Имате възможността да бъдете гост автор с личен акаунт, чрез който да публикувате полезни и качествени статии на дамска тематика, бизнес статии, за дома и пр.
  • Вашето дарение чрез Пейпал ще бъде използвано за текущите разходи по подръжка, хостинг и домейн услуги, както и за реализиране на допълни подобрения в идеята на сайта, а именно – той да бъде полезен за читателя, полезен и за оптимизатора, получавайки своя ценен и качествен линк от сайт с добър авторитет.
  • Сами разбирате, че за да се поддържа една услуга достатъчно качествена и същевременно тя да е безплатна, не е безплатна за нас самите, които влагаме ежедневен труд, за да грижим Вашите изходящи линкове от всички статии да са онлайн сега и вбъдеще.
  • Вашето дарение е, за да ни има онлайн, за да сме взаимно полезни, за което Ви благодарим отново!

Как да ни подкрепите

Продължете към Paypal, ако решите да дaрите средства за нашето бъдеще отТУК

Продължете към Revolut, ако решите да дaрите средства за нашето бъдеще отТУК

Нашите потребители – дарители:

lesnokupi.bg – 5 EUR
zizuvizu – 5 $
Vilizar Nenov – 5+5 EUR
анонимен – 5 EUR
Йордан Йорданов – 15 EUR
Иво Руменов – 10 EUR

Скромно, но от сърце! 🙂

Информативно:

Начало на проекта: м. Май 2012 година.

Приятели: Кулинарни рецепти

Партньори|Sitemap