Нощната лампа може да не е основното осветление в спалнята, но със сигурност не е маловажно.

Точно това много добре разбират експертите от 2r-bg.com, които днес ще дадат своето мнение за пет прекрасни избора за нощни LED лампи, с които да пресъздадете усещането на комфорт в спалнята си.

1. Умни LED лампи със сензор за докосване

Умните LED лампи със сензор за докосване са особено интересно решение, което използва иновативни тъч сензорни технологии за управляване на яркостта и режимите на работа на самата нощна лампа.

Те са настолни, както класическите видове, но имат чувствителна поставка, която може да бъде задействана с едно докосване.

2. Лед лампи със соларно зареждане

Соларните лед лампи са невероятно удобен начин да се сдобиете с „безплатна” светлина, която се събира през деня.

Новите led лампи със соларни панели зареждат своите батерии през деня, като дори поставени на перваза, те могат да достигнат почти пълен заряд за няколко часа.

Като контроли те работят на същия принцип като класическите лампи, а що се отнася до дизайн имат интересни предложения, които могат да се комбинират отлично с всяка спалня.

3. Класически модели с лед компоненти

Класическите видове лед лампи са невероятно стилно изображение на една отминала ера.

Макар и да са вдъхновени от стилове, които вече не са водещи в модата на вътрешното обзавеждане, този вид лед нощни лампи могат да добавят огромна естетична дълбочина в една спалня.

Основната им характеристика е големият лампион, които може да бъде направен както от плат, така и от оцветено стъкло.

4. Led нощни лампи за стена

Не всяка нощна лампа е такава, която се поставя на шкафчето до леглото, някои модели предлагат възможност за монтаж на стената, за да освободят място за други предмети до вас.

Тези модели често имат артикулиращи рамена, които позволяват за насочването на светлината към или настрани от леглото.

Те са компактни и изключително мощни, с потенциал за светене до 460 лумена. Възможно е да се използват в комбинация с много крушки със стандартен резбован стандарт.

5. Лед лампи с крушки против комари

Един вид led лампи, които не много хора знаят, че съществуват са специалните видове лампи против насекоми и комари.

За разлика от химическите отблъскващи устройства, или тези работещи с ултразвукови технологии, лампите против комари работят напълно безвредно за човека.

Те излъчват специфична вълна от светлина, която е невидима за човешкото око, но остава видима за вредните насекоми като комари и мухи.

Такива и много други специални продукти можете да намерите на 2r-bg.com, на намалена цена подходяща за семейния бюджет на всяко домакинство.

За статията:
5 избора за прекрасни нощни LED лампи
Заглавие:
5 избора за прекрасни нощни LED лампи
Описание:
Нощната лампа може да не е основното осветление в спалнята, но със сигурност не е маловажно. Пет прекрасни избора за нощни LED лампи, с които да пресъздадете усещането на комфорт в спалнята си.
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: