Откриването на добър адвокат е като това да намерите добър лекар – би трябвало да е лесно, но понякога се оказва трудно начинание.

Това от една страна е понеже адвокатите в България по закон нямат право да рекламират своите услуги по телевизията, по билборди или други физически медиуми.

Днес ще ви споделим пет начина да намерите добър адвокат в София с гаранция за успеваемост ако опитате поне два от гореспоменатите начини.

1. Търсите по име на кантора

Ако вече знаете има на някоя кантора или просто сте го чували някъде, най-добрият начин да намерите връзка с тях, е ако търсите директно по името.

То е начинът да откриете точно това, което търсите, като разбира се, е важно да проверите дали тази кантора предлага услугите на адвокати специализиращи във сферата на вашия казус.

Някои кантори са дом на адвокати с всякакви специализации, така, че вероятността да намерите добър специалист там е доста голяма.

2. Търсите в списъка с адвокатски кантори с членство в местната гилдия

Всеки град, особено град като София, има някакъв вид сформираование от много кантори. Те имат различни наименования, някои се водят гилдии, а други са колегии.

Това са организации базирани въз основните на професионализъм и уважение между доказали се специалисти в своята сфера.

Ако не сте сигурни къде да започнете търсене на адвокат в София, то можете да проверите за кантора като SBKLaw.bg, в местната адвокатска колегия или гилдия.

3. Търсите по име на адвокат в София

Не всички добри адвокати са част от голяма или средна кантора, много от тях създават собствена кантора, която пак може да ви предложи добри условия на обслужване, въпреки малкия си размер.

Ако знаете името на адвокат с опит по казуси като вашия, то най-добре е да го търсите директно по име, или в регистър или в нета.

4. Питате познати с опит в тази сфера

Много често хората първо се допитват до познати, които вече са преминали през подобна ситуация до тяхната собствена. Това не е никак случайно, тъй като хората най-вече се доверяват на тези, които познават.

Преди да търсите се замислете затова дали познавате, някой който вече е минал през изпитанието през, което преминавате сега. Питайте го, той може да е източник на мъдрост и знания.

5. Отивате при най-известните в града ви

Ако искате да сте напълно сигурни, че сте при най-добрите адвокати в града си, то нашата препоръка е да разгледате листите на SBKLaw.bg. Там ще намерите точния специалист, който да отговори на вашите нужди.

За статията:
5 начина да намерите добър адвокат в София
Заглавие:
5 начина да намерите добър адвокат в София
Описание:
Откриването на добър адвокат е като това да намерите добър лекар – би трябвало да е лесно, но понякога се оказва трудно начинание.
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: