Не всички флаери могат да бъдат полезни за вашата реклама. Макар битуващото мнение, че едва ли не всяка рекламна листовка привлича интерес, ние се противопоставяме категорично, тъй като сме виждали отвратителни продукти, които по-скоро предизвикват гняв, отколкото възхищение в читателите.

Фирмата ни за дигитален офсетов печат G-print изработва флаери, брошури, плакати и визитки от години и за придобития ни опит можем да кажем, че тази професия, както и всяка друга крие своите тайни. Макар да звучи нескромно ние имаме майстори, които правят истински шедьоври в рекламата. Ето кои са петте важни неща за изработване на флаери, които биха могли да работят във ваша полза.

1. Визия – визуалните качества на вашите флаери са може би най-важния компонент за това да направите впечатление на максимален брой хора. Препоръчваме ви да заложите на модерен дизайн, комбинация от цветове и красиви шрифтове.

2. Размер – тук нещата зависят от обекта на рекламата. Ако искате да сложите много снимки и информация, то нормално формата да бъде по-голям. Въпреки всичко трябва да знаете, че хората обичат да прибират флаерите по джобове и портфейли, помислете какво би станало, ако листовките не се побират в тях.

3. Хартия – гланцовата хартия е най-съблазнителна за потреблението. Казваме това въз основа на натрупания ни опит, така че можете да ни се доврите. Обикновената хартия се мачка, цапа и къса лесно и въобще не си заслужава да бъде употребявана за целта.

4. Форма – правоъгълните флаери са най-разпространените днес. Естествено можете да ги направите и във формата на квадрат. Следвайте класиката и ще спечелите.

5. Съдържание – може би основния компонент, с който ще завършим статията ни. Поднесете съдържанието по възможно най-интелигентния начин. Накарайте потребителите да разберат вашите идеи и предложения и защо да изберат именно вас.

Когато горните пет точки са на лице вие ще разчитате на висококачествени флаери направени със съдействието на G-print. Заложете на високия стандарт само днес на ниски цени.