Защо да посетите стая със загадки?

Стаите на загадките в София вече са превърнали голям брой посетители във верни фенове, които нямат търпение да се разкрие ново място с нови загадки, които да разрешат. Но кое прави това забавление толкова атрактивно? Нека видим:

1. Ще можете да раздвижите ума си доста ефективно…

Софийските пъзел стаи ще ви накарат да раздвижите ума си много по-добре от това да решавате судоку или да попълвате кръстословица. Тези загадки, които можете да откриете в ескейп рум стаите ще ви накарат да използвате възможно най-бързо наличните ресурси в ума си, като е много важно да се действа и разсъждава бързо. Характерно за тези стаи с пъзели е, че дори и да сте изключително интелигентни, ако не действате бързо няма как да се получи да постигнете победа.

2. Предлагат се различни стаи…

Ако вече сте посещавали този тип ескейп румс, най-вероятно си мислите, че няма смисъл да ходите отново, но това не е съвсем така. По-големите представители на този бизнес, особено в София, предлагат доста голямо разнообразие. Под разнообразие имаме предвид, че повечето ескейп роомс предлагат различни стаи, в които загадките се отличават, така че можете да посетите различни стаи няколко пъти подред докато изчерпате всички възможности.

3. Декорите са страхотни…

В София трудно ще останете разочаровани от това, което се предлагат ескейп стаите със загадки. Декорите са изключително добре изработени и буквално могат да ви накарат да се почувствате като герои в научно фантастичен филм. Това изключително допринася за вълнуващото усещане и за чувството за автентичност.

4. Можете да се забавлявате заедно с приятели и колеги…

Възможността да се забавлявате заедно с приятели и колеги прави стаите със загадки изключително атрактивни. Това позволява всички заедно да намерите развлечение, което позволява да се включите като един отбор без някой от вас да се чувства недобре защото е останал изолиран.

5. Можете да организирате тиймбилдинг…

Всеки mindroom (другото има на стаите със загадки) е изключително подходящ за да организирате забавен тиймбилдинг, на който вашите служители да се забавляват до насита, но в същото време да действат като екип.

6. Цените за посещение на стая със загадки са добри…

На пук на много развлечения, които в наши дни се предлагат на безсрамно високи цени, стаите със загадки са лесно достъпни и предлагат доста атрактивни цени, спадайки по-скоро към нескъпите удоволствия. В София вече има не малка конкуренция в бранша, така че това също допринася за по-атрактивните цени на услугата. Освен това, имате възможност да посетите стаята и с други хора, което позволява да платите дори и по ниска цена.

7. Учат на екипност…

Както споменахме малко по-горе, mindroom стаите са един доста добър начин да се научите на екипност и на работа с колектива. Тук се губи индивидуалното усещане и за сметка на него се появява един общ дук на целия колектив, което може доста да ви сближи с вашите колеги.

8. Вълнение без риск…

Малко са забавленията в наши дни, които могат да ви донесат толкова голямо вълнение на цената на нулев риск, както е при ескейп рум загадките. В голям град като София това е един добър начин да постигнете добро настроение без да рискувате каквото и да било.