Дамските рокли винаги са предизвиквали вълнение както при дамите, така и при господата. Това е и причината, поради която днес ще поговорим обстойно за различните актуални цветове при роклите и за какви поводи са най-подходящи. На първо място държим да отбележим, че цветът на вашите дамски рокли в bg-look.com трябва да бъде съобрзен със самия повод, на който смятате да ги облечете. Всъщност истината е, че всяка рокля може да придобие ежедневно или вечерно излъчване, ако се съчетае с правилните аксесоари. Така че, в никакъв случай не бива да оставате с погрешното впечатление, че дадена рокля може да бъде носена само в ежедневието или обратното. Разбира се, трябва да бъде взет под внимание и моделът на самата рокля, както и материята, от която тя е изработена.

Несъмнено копринените дамски рокли са чудесен избор както за горещите летни дни, така и за вечерни събития. С рокля от коприна ще се чувствате комфортно, тъй като платът е много лек, а също така и роклята ви ще изглежда феерична и нежна. През зимния сезон 2014-2015 година изключително актуален ще бъде кобалтово синият цвят при дамските рокли. Той придава царствена визия на всеки един тоалет и отива и на брюнетки, и на блондинки. Съчетайте го със светло кафяви аксесоари за максимален ефект. Друга възможна комбинация е с бял цвят, както и с цвят яйчена черупка.

Цветът горчица ще властва и през настоящия сезон. Актуален още от миналата година, той продължава да бъде модерен, като сега той е подходящ и за дамски рокли. Не се колебайте да изберете рокля за официален повод в цвят горчица – цветът е интересен и свеж и със сигурност погледите ще бъдат насочени към вас. В комбинация с черно роклята ви ще придобие елегантна визия.

Ако държите роклята ви да бъде максимално изискана и стилна, то тогава ви съветваме да заложите на наситено лилавото. Точно такъв цвят ще бъдат актуални през зимния сезон на 2014-2015 година. Освен това те са подходящи за дами с тъмен и светъл цвят на косата и кожата. За максимален ефект можете да комбинирате роклята с обувки с високи и тънки токчета, както и с клъч.

Дойде ред да поговорим и за новия актуален цвят при дамските рокли и тоалети през настоящия сезон, а именно цвят изумруд. Разбира се, става дума за нюанс на зеленото, който е изключително подходящ през студените месеци. Рокля в цвят изумруд е подходяща както за специално събитие, така и за ежедневието.