„Дипломат Корпорейшън” ООД предлага изключително голямо разнообразие от уреди за дома, които Ви осигуряват необходимия комфорт по всяко време на годината. Това е марката, която се грижи за своите клиенти и винаги избира най-доброто, без значение от производството.

За още по-добро качество и сигурност, Diplomat този път избра българското със серия бойлери Praktik. Компанията успя да извоюва челното място в класацията на този тип уреди за дома, благодарение на перфектните характеристики и ниската цена. Българските бойлери Diplomat Praktik можете да откриете на ексклузивни цени от 209 лв. На пазара вече са българските производители, готови да спечелят мястото си в дома Ви с марка Diplomat Praktik. 5-годишната гаранция е сигурността за клиентите, избрали българското. Кръглите бойлери на Diplomat от серия Praktik са с уникалната 35-милиметрова изолация, която Ви осигурява по-дълго запазване на температурата и по-нисък разход на енергия. Трикомпонентният анод допълнително гарантира за по-дългия живот на моделите с ниска цена, което допълнително подсилва усещането за комфорт.

Нагревателите са с течно емайлово покритие, което е част от новото измерение на бойлерите на пазара. Устойчивост и по-добро покритие са ключовите думи тук, които Ви дават другата причина да се доверите на Praktik.

Терморегулаторът и ключът са създадени така, че да Ви осигурят максимално удобство при употреба. Те са поставени в долната част на вертикалния бойлер, като Ви позволяват Вие да определяте степента на нагряване. Светлинният индикатор ще Ви подскаже винаги, когато водата се нагрява и е време за топла вана. Наслаждавайте се на уюта в банята с качеството на Diplomat.

Енергоспестяващите бойлери Diplomat са изборът на разума. Доверете се на българското и заложете на ниската цена и високото качество със серия Praktik.