Ако обичате да пътувате, не винаги е лесно да запомните всички държави, до които сте ходили. Сега това вече не е проблем. Със световната скреч карта може да запомните всички места, на които сте били. И другото хубавото нещо на теза карта е, че ви дава информация за държавите преди да отидете в тях.

Без значение дали изкачвате Хималаите с раница на гърба или пътувате със самолет през Европа, важно е да следите местата, на които сте били. Може би сте още млади и искате да пътувате из света преди да се ожените и да създадете семейство. Или пък сте в разцвета на силите си и изследването на света е любовта на живота ви. Какъвто и да е случаят, скреч картата е идеално средство, с което да запомните вашите пътувания.

Сега сигурно се питате, дали скреч картата е предмет, който наистина би бил полезен за вас.

Пътувате ли често и качвате ли стотици снимки във Фейсбук, Туитър и други социални мрежи всеки път, когато излезете ваканция? Ако отговорът е ДА, тогова определено ще ви е нужна световната скреч карта. Похвалете се с вашите пътешествия като изтривате всяка държава една по една, все едно правите нови завоевания. Рим – готово. Италия – задължително! Ямайка и останалата част от Карибските острови са просто няколко нови изтъркани обекта на вашата карта. Не след дълго и целият свят ще бъде препътуван и за ваше щастие не е нужно да водите някакви записки или да си блъскате главата и да се опитате да си спомните всички места, до които сте били.

Какво представлява скреч картата?

Някога използвали ли сте или поне виждали ли сте лотариен билет? Скреч картата е създадена на този принцип. Например, да кажем че сте пътували до Япония миналата Коледа. Това което трябва да направите е да вземете картата в едната си ръка, монета в другата и да изтриете горната повърхност, за да се появи държавата отдолу. Скреч картата е чудесен аксесоар тия дни и е прекрасен подарък за всеки обичащ да пътува. Могат да бъдат използвани и като красива декорация. Може да я окачите на стената или да я използвате за образованието на децата. Тези карти не са като онези, с които израснахме. С тези карти децата ще искат да научат повече неща. Поради тази причина те са идеални за образователни цели.

Преподаването и ученето на география е не лека задача, но с помощта на скреч картата родителите ще могат да изследват света заедно със своите деца и дори да се забавляват заедно. Децата ще бъдат очаровани от държавите, които могат да открият под повърхността на картата. А родителите ще бъдат щастливи от проявения интерес на техните деца.

С правилната карта ще можете да научавате и за определени градове, които дори не сте подозирали че съществуват. Научавайки нещо повече за тези градове е забавно занимание, което може да споделите с вашето семейство или близки приятели.

Скреч картата е идеално средство за всеки пътешественик. Но ниската им цена ги прави и добър подарък за децата също, които обичат да научават нови неща за света, в който живеят. Ако сте се чудили какво да подарите на ваш близък, посетете „Dreboliiki.com” и изненадайте някой специален за вас човек.