Дамският парфюм Cacharel  Noa е истинско бижу за дамите със стил. Това е едно невероятно предложение за забавление, подарък за сетивата, удоволствие, което не бива да пропускате за нищо на света.

Парфюмът е създаден от Olivier Cresp през 1998 година и от тогава си остава един от най-търсените продукти на марката. Дизайнът на флакона привлича погледа на всеки ценител на марковата козметика, който държи да притежава качествени и добре поднесени продукти.

Рекламата на парфюма представя как по ефектен и впечатляващ начин флакона стои на върха на нежни дамски пръсти. Той сякаш преодолява земното претегляне по магичен начин и оставя след себе си блестяща следа. В това се крие и магнетичността на уханието на  Cacharel  Noa. В основата си той е цветно-мускусен парфюм, носещ привкус на розов пипер и касис. Базата на аромата се основава на роза, бял божур и санталово дърво. Двете невероятно красиви цветя се свързват с женствеността, нежността и романтичността. Санталовото дърво е символ на мъдростта.

Това е ухание на проникновението и съзерцанието. Подобно на нежната бяла перла във флакона, красотата се крие във всеки от нас и просто трябва да бъде събудена и открита. Наред с това, Cacharel  Noa  се отличава с мускусен аромат, който сякаш преминава през сетивата, оставяйки усещане за нечия милувка.

Цялостното ни впечатление от аромата свързваме с красотата, чистотата и чувството за свобода. Това  е парфюм, който навлиза в пространствата на женската природа, за да я прекоси и пресъздаде в аромати. Създателите на Cacharel са успели да съчетаят на пръв поглед различни ухания, като това на кафе и кожа, мускус и праскова, за да се получи един съвършен типично дамски аромат, който свързваме с фината и необозрима аура на жената. Парфюмът е предназначен за дами, които искат да подчертаят не само външната си красота, но и своето обаяние, излъчване и пленителен чар.