Задоволяват съвременните нужди на интериорния дизайн

Всички имаме визия как искаме да изглежда дома на мечтите ни, от цвета на боята отвън до това какви керемиди да бъдат поставени на покрива. Светът на интериорния дизайн и архитектурата все повече е насочен към елегантност, ексклузивност и иновации, а целта е всяка стая в дома ви да бъде наистина специална – поради тази причина всеки детайл трябва да бъде внимателно проучен.

Ако искате дома ви да се отличава със собствена индивидуалност помислете за добавянето на декоративни профили, които ще преобразят всяка пространство. С тях лесно ще добавите повече структура към интериорния дизайн на пространствата, ще увеличите стойността на дома си и ще направите интериора по-привлекателен. Освен това ще създадете усещане за домашен уют и комфорт, ще придадете характер на архитравите и стрехите, осигурявайки изискано, но силно въздействие.

В тази статия заедно със специалистите в търговията с декоративни профили от Лерос ще сподели няколко начина да ги поставите в дома си, така че да създадете вдъхновяващ интериор.

Архитрав

Този тип създава визуално привлекателно и текстурирано усещане на прозорците и вратите, като създава рамка около тях. Декоративните профили не служат само като декоративен елемент, но също така покриват фугата, където рамката на вратата и стената се срещат. С тях идеално се прикриват и последващи пукнатини, които могат да възникнат в следствие на движението между двете.

Корнизи

Те са най-често срещаните декоративни профили, които биват монтирани там, където таванът и стените се сещат, привличайки окото и увеличавайки височината на стаята. Предлага се голямо разнообразие от модели с различни детайли, като избора зависи от вашето предпочитание. Тук е важно да отбележим, че трябва да обърнете внимание на факта, че колкото по-голямо е помещението и колкото по-висок е тавана му, толкова по-широк трябва да бъде и корниза.

Рамка

Тук декоративните профили се поставят на стената под формата на рамка в различни размери, като е важно те да бъдат поставени успоредно на корниза, също така трябва да бъде монтирана в съответствие с горната част на рамката на вратите и прозорците.

Декоративни колони

Ако искате да създадете старинен и автентичен интериор, то заложете на декоративни колони, които озаряват пространството и ви дават чудесна възможност визуално да разделите помещението.

Това са само малка част от декоративните профили и елементи, които можете да внесете в дома си, за да го направите по-красив, стилен и уютен.

За статията:
Декоративни профили
Заглавие:
Декоративни профили
Описание:
Декоративни профили - задоволяват съвременните нужди на интериорния дизайн. Декоративни профили от Лерос.
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: