Пропилели сте лято си в планиране на посещения в козметични центрове, за да си правите кола маска и сте били жертва на всички нейни странични ефекти като фоликулите, враснали косми и незабавното им възвръщане?

През студените сезони, въпреки че този проблем остава вторичен, тъй като дрехите скриват нежеланото окосмяване, би било добре да помислите за елиминирането на този проблем от корен. Но как? Започнете терапия за трайно премахване на окосмяването с диодна лазерна епилация с Elysion Pro апарат.

Какво представлява лазерният диод?

Лазерният диод е дефокусиран лазер обикновено използващ за лазерна епилация дължина на вълната 808 nm. Уредът излъчва едноцветен светлинен лъч, който достига до фоликула на косъма по селективен начин и го удря с топлина, без да уврежда заобикалящата го тъкан. Светлината от лазера засяга само меланина във фоликула и така го унищожава.

Какво се случва по време на сесията с диодната лазерна епилация?

Този иновативен метод за трайно премахване на окосмяването се откроява с бързина, отсъствие на странични ефекти и дискомфорт по време на процедурата. Единственото, което трябва да направите е да посетите избрани от вас козметичен център с чиста и обръсната кожа. За да се извърши лазерното третиране се използва проводим натурален гел, който осигурява по-добра гладкост на накрайника. Процедурата се извършва по ретикуларен начин, за да се въздейства върху най-голям брой космени фоликули.
За малка площ като слабините и подмишниците сесията трае по-малко от пет минути. След козметичната процедура върху третираната област трябва да приложите успокояващ крем със слънцезащитен фактор.

Защо диодната лазерна епилация е най-добрият метод за премахване на нежеланото окосмяване?

Отстраняването на нежеланото окосмяване с диоден лазер е най-бързият метод, както по времетраене, така и от броя на сесиите. Тази процедура е безболезнена и само след 6-10 сесии можете да се сбогувате с нежеланото окосмяване в третираната област.

Тази технология няма сезонен характер, тъй като не се влияе от цвета на кожата ви.

Не губете повече време, а запишете своя час за диодна лазерна епилация в Wave Estetic Center в Стара Загора и забравете за дълго време нежеланото окосмяване.

За статията:
Диодна лазерната епилация за трайно обезкосмяване
Заглавие:
Диодна лазерната епилация за трайно обезкосмяване
Описание:
Защо диодна лазерната епилация най-добрият начин за трайно обезкосмяване? Какво представлява лазерният диод? Забравете за нежеланото окосмяване..
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: