Добре дошли в най-новата тематична директория за статии RozovaDolina.Net. Тази Директория за статии е насочена основно към женската аудитория. Тук всички уебмастъри или автори може да добавят безплатно своите статии, чрез които да заинтригуват любопитството на дамите. И не се съмнявайте, че те ще ви удостоят с вниманието си, особено ако вашите статии са добре написани, грамотно и смислено.

Защо тематична директория?

  1. Защото желаем да ограничим бизнеса и използването на тази директория за ПР на юридически лица, финансови институции и други, тъй като искаме тя да се превърне в полезен блог за жените и любимо място за авторите на статии.
  2. Защото жените имат нужда от внимание, да намерят своето място и да са всеобщо приети и на почит. Да почувстват своята същност и да припознаят онази частица в себе си, която Вие авторите ще опишете в своите статии. Да намерят празнотата в живота си и да я запълнят с качествено съдържание…

Правилата накратко:

Регистрирате се и започвате да Добавяте своите уникални статии, като преди това се запознаете с Правилата на сайта и Условията за ползване на тази директория.

Какво печелите:

Авторите на статии печелят 1 линк към техния блог/сайт, ако статията им е поне 250 думи, а над 350 думи имат право на 2 такива линка. Почти всеки знае предимства на обратните връзки (backlinks), а за тези които не знаят:

  1. Външните линкове придават тежест, особено ако са от качествени сайтове и влияят позитивно в класирането на вашия блог/сайт в най-разпространените търсачки като Google, Bing, Yahoo и т.н., което може да доведе до увеличение на посещенията ви;
  2. Директният линк оттук увеличава шанса на вашия личен блог/сайт да бъде по-посещаван, тъй като нашите потребители и посетители имат възможността да намерят нещо повече и задоволят своя апетит от знания на сходна тематика, чрез директно публикуваните връзки към вас. Така бихте били полезни за себе си като увеличите своя трафик, както и да се сдобиете с много нови приятели и редовни посетители.
  3. Милите дами ще имат възможността да намерят интересна информация относно нещата, които ги интересуват. Ще допълват времето си качествено с нови знания и клюки. Ще могат да обменят информация, да коментират и да се въплътят в ролята на писатели и автори на своите интереси, ако желаят.

За връзка с нас може да използвате Формата за контакти за въпроси, мнения и предложения.

Вие сте на ход! 🙂