В днешния свят сигурността се явява водеща потребност за индивида. Човек има нужда да се чувства в безопасност в своя дом, да е спокоен за неприкосновеността за своя търговски обект, ценни пратки или товари. Изхождайки от тези потребности, намирането на надежден охранителен партньор е от съществено значение. На пазара има множество фирми предлагащи услугата физическа охрана и понякога е трудно да се прецени кой ще бъде правилният вариант. Безспорно едни от критериите, отличаващи надеждните охранителни фирми, е богатото портфолио, професионалният екип и утвърдени стандарти на работа.

Добър пример за фирма, отговаряща на изброените изисквания е Боду СОД. Предлаганата от нея услуга физическа охрана се извършва в следните направления: обектова охрана (въоръжена/невъоръжена), персонална охрана на физически лица, охрана на мероприятия, инкасо.

Боду СОД разполага с екип от професионалисти с дългогодишен опит, както и с необходимите технически ресурси за осъществяване на качествена охрана. Модерни охранителни решения и обслужване, ориентирано към клиента – това са водещите мотиви във фирмената политика на Боду СОД. Стремежът на фирмата да даде най-доброто на клиента я превръща в лидер на пазара.

Служителите осъществяващи услугата физическа обектова охрана са преминали през специализирани обучения. При упражняване на своята дейност те носят униформено облекло с отличителни знаци и са снабдени с необходимите защитни и помощни средства. Охраняваните обекти разполагат с радиостанции за директна връзка с оперативния център и също така са инсталирани паник бутон системи. Въоръжението или съответно невъоръжението на сътрудниците по охрана се уточнява с клиента.

Индикатор за добрата репутация на Боду СОД е и не малкият брой звезди от шоубизнеса или спортисти, поверили личната си охрана в ръцете на фирмата. На Боду СОД се довериха Памела Андерсън, по време на престоя си в България, както и всички участници от Турнира на шампионките по тенис „Гаранти Коза”.

Дългогодишният опит в осигуряване на реда и провеждане на мерки за сигурност превръща Боду СОД в предпочитан партньор за услугата охрана на мероприятия. Сътрудниците по охрана знаят как да противодействат на хулигански прояви и престъпни посегателства. Световното първенство по бокс за младежи, Световната купа по естетическа гимнастика, риалити формата Dancing Stars, концерта на Пласидо Доминго – са малка част от известните масови мероприятия охранявани от Боду СОД.

Високо е качеството и на инкасо услугата, която се осъществява от бронирани коли под ръководството на оперативен дежурен център. Гарантирана дискретност, опазване на предоставената от клиента информацията и професионализъм са другите аспекти на услугата.

Със своята фирмена политика изповядваща – коректност, ефективност и надеждност – Боду СОД заслужено е завоювал лидерски позиции в охранителния бранш и е предпочитаният партньор на услугата физическа охрана.