Определено си струва да се подчертаят джаджи, които помагат за приготвянето на храна. Сърцето на всяка кухня е фурната. От тяхната мощност и функционалност зависи дали ще поднесем вкусна храна на трапезата за близки и близки. При някои ястия изобщо не е нужно да имате големи кулинарни умения – достатъчно е да имате добра фурна.

Прогресът не стои на едно място. Съвременните фурни са оборудвани с иновативни функции, които правят готвенето забавно и креативно.

Серия домакински уреди с безброй функции е ясно потвърждение за това. Популярните в Европа марки, произвеждат първокласни уреди за вграждане и знаят точно от какво се нуждаят съвременните домакини. Домакинските уреди в днешно време са лесни за използване, хармонично се вписват във всеки интериор и помагат за спестяване на място в кухнята. Фурните и котлоните се съчетават перфектно с други уреди като микровълнови печки, котлони и автоматични кафемашини.

Отделно, заслужава си да се отбележи функцията Slide & Hide. Именно тази технология кара домакините да се влюбят във фурните по целия свят и ги превръща в най-добрата мечта. Фурните разполагат с напълно вдлъбната врата на фурната за лесен достъп и спестяване на място в малки кухни. В допълнение, те са оборудвани с пиролитична система за самопочистване. Как работи? По време на процеса на пиролиза мазнината и сокът, останали по стените на фурната и тавата за печене след пържене или печене, се загряват до висока температура и се превръщат в пепел. След охлаждане може лесно да се избърше с влажна кърпа.

За да премахнете по-леки замърсявания, можете да използвате режима на почистване EasyClean, който не изисква използването на почистващи препарати и тежки химикали. Само с една малка капка, която в загрята фурна, заедно с вода, се превръща в пара и се утаява под формата на кондензат по стените. Отстраняването на такива замърсители е лесно.

Друга полезна нова характеристика на фурните е CircoTherm. Позволява ви да готвите до 4 ястия едновременно, без да смесвате вкусовете. Точката е уникална система за циркулация на въздуха, в която потокът се насочва директно към съда на всяко отделно ниво. Температурата остава стабилна дори когато вратата е отворена, така че можете да проверите готовността на храната си без притеснение.

За статията:
Фурни и готварски печки: какво е добре да знаем
Заглавие:
Фурни и готварски печки: какво е добре да знаем
Описание:
Определено си струва да се подчертаят джаджи, които помагат за приготвянето на храна. Сърцето на всяка кухня е фурната.
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: