Мнозина български семейства изпитват проблем с хлебарки вкъщи и това създава предпоставки за страх, безсъние и други подобни. Разбира се, ние сме длъжни да се съпротивим срещу тези толкова неприятни насекоми, пък било то и ако трябва да платим дадена цена. Всички знаем, че обикновените спрейове имат доста кратък ефект, а качествените инсектициди изчезнаха от аптеките.

Навремето имаше добри препарати, но много от тях бяха забранени, а други просто не се доставят в страната. Малцина фирми могат да си вършат работата качествено, тъй като са обезоръжени. Така изнесени фактите звучат много стряскащо, но това не означава липса на изход от патовата ситуация.

Наскоро в София се роди една нова фирма на име Превента ДДД, която гарантира изтребване на хлебарки посредством изпитани с годините отрови. Освен, че ще премахнете пълзящите натрапници от апартамента или къщата, можете да сте сигурни, че няма да ги видите най-малко 6 месеца, когато е добре да повторите пръскането.

Цените са нищо в сравнение с облекчението, което получавате и това се чете в очите на всяко едно домакинство, преживяло този кошмар. Бригадата за дезинфекция, дезинсекция и дератизация е на линия и само чака вашата покана. Нашите препарати са одобрени от Министерството на здравеопазването и са показали отличното си въздействие.

В заключение

Даваме шест месечна гаранция, след двукратно пръскане срещу хлебарки, мравки, бълхи, кърлежи, плъхове или пък мишки. В случай, че второто пръскане на имота ви се окаже неефективно, то следващото, ще е за наша сметка. По този начин показваме висок професионализъм, който е задължителен за всеки един сериозен бизнес в страната и не само.