Деликатната зона на околоочния контур първа издава възрастта. Практичната доза ежедневна  хидратация и съвременните козметични продукти за коригиране на недостатъците около очите са основен фактор за свежестта и младостта на лицето.

Падналите горни клепачи и набръчканата кожа карат жените да изглеждат тъжни и уморени. Тези козметични дефекти са най-често вследствие на възрастови изменения и дегенеративни промени в тъканите. Фината кожа на околоочния контур губи еластичност, а мускулите, които повдигат клепачите отслабват и се „отпускат”. Влошаване на състоянието предизвиква появата на бръчки и загубата на влага, особено след излагане на слънце.

PHYRIS Premium Spa Cosmetic – високотехнологична, професионална козметика от Германия, която ефективно повдига падналите горни клепачи и изглажда бръчките около очите, без да се прибягва до инвазивни и скъпи процедури с редица противопоказания и странични ефекти.

PHYRIS Premium Spa Cosmetic предлага експертна грижа за околоочния контур в уникална серия от продукти с доказани резултати в борбата с недостатъците.

LUXESSE EYE LIFT – интензивна грижа с черни перли от Таити предлага терапевтичен, неинвазивен подход в борбата с недостатъците, като резултатите са видими още след първото нанасяне.

LUXESSE Essential Eye Lift I е anti-ageing серум с блестящи златисти частици, който изглажда бръчките под очите, интензивно хидратира и ревитализира кожата. Избистря тена и дренира течностите.

LUXESSE Essential Eye Lift II е специално разработен anti-ageing концентрат със сребристи частици за повдигане на горните клепачи. Обогатен с ценни протеини и уникален растителен комплекс, серума възстановява хидробаланса и еластичността на кожата, реструктурира контурите и възвръща младежкото излъчване.

LUXESSE Vision Eye Lift стяга и изглажда кожата около очите, като редуцира бръчките, избистря тена и придава виталност на кожата. Леката текстура с деликатен седефен ефект придава елегантен финиш и погледа отново засиява с младежко очарование.

LUXESSE – луксозна грижа за кожата с черни перли от Таити гарантира уникални резултати в борбата с възрастта. Серията предлага и anti-ageing козметични продукти за лице за цялостна младежка визия.

Luxesse Refill Cream – лек anti-ageing крем за изглаждане на бръчките и интензивна хидратация. Стяга контура и изравнява тена.

Luxesse Lift Cream – лек anti-ageing крем за стягане на овала и подобряване на тургура. Изглажда бръчките и има лифтинг ефект.

Luxesse Bright Cream – anti-ageing крем за балансиране на процесите и предотвратяване появата на пигментни петна. Озарява тена и ревитализира кожата.

Luxesse Rich Cream – богат anti-ageing крем за изглаждане на бръчките, уплътняване и регенерация. Подхранва кожата и възвръща нейната еластичност.

Още на: www.probeautybg.com