Предимството на хладилници Либхер е, че винаги можеш да разполагаш с уред, който е различен от този на твоите приятели, роднини, съседи… Макар и изпълняващ една и съща функция, хладилникът винаги може да внесе индивидуалност в обзавеждането на една кухня. Марката Liebherr има над 200 различни модела, които без проблем могат да ви осигурят индивидуалност, но въпреки това, вие можете да имате уникален модел, стига да го пожелаете.

Кое е уникалното при хладилници Либхер?

Това, което компанията се стреми, е да накара всеки свой клиент да открие нещо различно, иновативно и оригинално, разглеждайки фризерите и хладилниците Либхер. Марката държи да отличи не само своите уреди от тези на конкуренцията, но и вашия хладилник от този на съседа ви.

От този стремеж към индивидуалност се роди серията комбинирани хладилници с фризер Color Line, включваща уникални, като технология уреди и уникални като визия модели. Серията предлага три невероятни цвята: огнено червено, водно синьо и авокадово зелено, които не са срещани досега при никой модел хладилник или фризер на другите компании. Тези цветове, сами по себе си ще преобразят вашата кухня.

Компанията Liebherr  е дотолкова вдъхновена да помогне на своите клиенти да направят своя охлаждащ уред уникален, че организира игра, в която позволи на всеки желаещ,  да измисли сам визията на своя хладилник. От една такава идея могат да се родят  невероятно красиви, цветни картини, че да не искате да изхвърлите, вече стария и повреден хладилник – никога.

Материалите, които престижната марка използва за изработката на своите фризери и хладилници са също сериозна предпоставка за създаване на уникални битови уреди. Макар и с класическа форма, моделите на Либхер са винаги с нещо по-красиви, по-интересни и много по-удобни от всички останали уреди на различните марки.

Дори и професионалните фризери и хладилници Liebherr  ви дават възможност да внесете оригинална и закачлива нотка в натовареното си ежедневие. Независимо дали ви трябва хладилник за съхранение на хранителните продукти в ресторанта, охлаждаща витрина за напитки или фризер за дълбоко замразяване – с Либхер ще бъдете оригинални.

Дизайнът на вътрешното отделение на всеки уред, произведен от компанията съчетава визуална наслада и практичност. Всяко отделение, всеки отделен сектор в един хладилник Либхер ви позволява да намирате бързо всичко необходимо и да почиствате с лекота, защото дизайнерите на компанията са помислили и за това.