Ако ви се налага да пътувате по бизнес дела до столицата, разгледайте офертите, които предлага хотел „АТМ Център“. Хотелът е предвидил, че често бизнес командировките не са индивидуални и дава възможност двама да се възползват от изгодните услуги.

Хотелът често има изгодни оферти за стаи покрай кандидатстудентските кампании. Отсядайки там, явяващите се на изпит или тези, които вече ще се записват, ще могат спокойно да си изпълнят ангажиментите, за които са дошли, както и да не се притесняват за храненето и отдиха си вечер.

Хотел “АТМ Център” се смята за един от най-наскоро отворилите хотели в столицата. Разположен е в най-мащабния изложбен център в София. Той е изключително удобно и практично решение в случай на туристически посещения, бизнес командировки или кандидатстудентска кампания.

Хотелът е само на 5 минути отдалечен от “InterExpo Center”. Около 6 минути го делят от летището, 15 от Бизнес Парк “София”, 20 от центъра на града, кабинковия лифт за Алеко и Черни връх. Централната Ж.П. гара и автогара са на около половин час. Хотелът има бърз и пряк излаз към магистрала “Тракия” и магистрала “Хемус”.

Бизнес хотел

Хотел „АТМ Център“ предоставя на разположение на гостите си 40 двойни и 10 тройни стаи. Всички те са изключително луксозно обзаведени, предлагат много уют и комфорт. В стаите има специални, настройващи се легла, които позволяват индивидуално настройване на наклона, височината на краката и други екстри. Всички стаи са разполагат с LSD телевизор с кабелна, безплатен интернет, климатик, телефон и мини-бар. За заключване на стаите се използва индивидуална електронна карта.

Може да разгледате снимки на обстановката в стаите на http://www.rooms.bg/hotel-sofiq-atm-centyr.html.

Ресторантът в хотела може да посрещне 140 гости в големия основен салон с тераса и малкия салон. Специалитетите, които се предлагат са изцяло от българската национална кухня, но се поднасят и любими международни специалитети. В него могат да бъдат организирани семейни и корпоративни празненства.

Конферентните зали на хотела осигуряват възможност за организиране на конференции, бизнес форуми и тимбилдинги. Залите осигуряват място на 10, 60 или 100 човека. Напълно оборудвани са и ще отговорят на очакванията ви.

Обадете се на рецепцията и попитайте за свободни места. Необходимо е да резервирате, преди да купите ваучер за промоционална оферта, за да сте сигурни, че като пристигнете ще ви настанят в желаната стая.

Не пропускайте да се поинтересувате как можете да стигнете до мястото, където ще се проведе вашето мероприятие и неговия час.