Искате да купите идеалният фън шуй подарък? Затруднявате се да намерите хубав подарък за рожден ден или такъв за вашите деца или родители? Ако е така, дошли сте на правилното място! С нашите многобройни продукти винаги ще откривате точния подарък за всеки случай.

Символите на фън шуй за късмет и благоденствие могат да подобрят качеството на вашия живот и то по-много начини. Всъщност напоследък фън шуй става все по-популярен сред хората и все повече от тях използват това изкуство да придадат хармония и баланс в своя живот. Не е нужно тези подаръци да са прекалено скъпи или изискани. Нужно е символиката и смисълът да са налице, и хармонията и късметът несъмнено ще се появят. Разбира се трябва да изберете такъв подарък, който да съдържа в себе си принципите на това древно изкуство. Такива принципи, символизиращи богатство, щастие, кариера, здраве, любов, образование и т.н. Например Ву Лу кратунка, Фук Лук Сау статуи – са идеални подаръци за родители, баба и дядо, и като цяло по-възрастни хора, символизиращи дълголетие и здравословен живот. Конят, Драконо-костенурката, Ruyi (което всъщност представлява скиптър) – това са идеални подаръци, за тези стремящи се към по-добра кариера  и успех в бизнеса. Ако пък търсите уникални подаръци за деца, няма да сбъркате като вземете Wen Chang Pagola (изобразяващ храм)и Abacus (вид сметало). Това са нашите най-търсени артикули в категорията Образование. В допълнение, Мандаринови патици, Знакът на Двойното щастие и Двойното сърце, са предвещаващи знаци за бракосъчетание и семейно щастие.

Всички тези подаръци не само носят щастие и благоденствие на своите притежатели, но и също така имат силата да предотвратяват всяка негативна енергия и да превръщат проблемите във възможности.

Няма нужда да търсите на друго място. При нас ще откриете всичко което ви е нужно! Нашите Фън шуй подаръци определено са отлични за всеки случай и повод.

Няколко идеи за фън-шуй подаръци

Нека използваме силата на фън шуй заедно за един по-добър живот!

 1. Статуя на костенурка или драконо-костенурка

Костенурките се свързват с дълголетието, доброто здраве, късмета и успеха в кариерата. Подарете статуя на костенурка или драконова костенурка и нека получателят да я постави на такова място, което да съответства на материала и цвета на статуята. Например бронзова драконо-костенурка статуетка може да бъде поставена на Север, което ще спомогне за подсилване на късмета в кариерно отношение.

 1. Маймуна на кон

Един доста сладък и забавен подарък, който е идеален за тези търсещи по-добро кариерно развитие е тази статуя изобразяваща маймунка на кон, която можете да си я сложите на вашето бюро в офиса. „Маймунка на кон” на китайски има значение на „наближаващо повишение”.

 1. Фонтан

Един малък фонтан и с този подарък направо уцелвате десетката! Кой не харесва успокояващия звук на течащата вода? Фън-шуй фонтанът символизира движение и промяна в живота на човек. Тещачата вода е мощен катализатор, носещ промяна в положителен аспект в живота на човек.

 1. Ароматизатор за кола

Малко аромотерапия за вашия автомобил! Aura Cascia правят стилни дифюзьори, които излъчват неземни аромати в колата ви. Наистина малка инвестиция, под $10 – този дифюзьор е истинско злато за автомобила ви. Постигнете пълно успокоение с аромат на лавандула, розово масло и мента.

 1. Златен слон

Във фън шуй слонът е символ на сила, мъдрост, защита и кураж. Този слон гордо представя всичко това и със своя хубот вдигнат победоносно, е най-добрият подарък, който може да получите. След настъпването на 2015 г. може да го поставите с лице към входната врата като по този начин ще поканите късмета и успеха във вашия дом. Може също така да го поставите и отвън, гледайки отново към вратата – това ще спомогне за защитата на дома ви. Може да го сложите и върху перваза на прозореца.

 1. Звънчащи камбанки

За Китай и повечето азиатски държави триъгълникът е много специален магически елемент и една от най-стабилните структури в света. За него се вярва, че той носи пълна защита – нещо което се наблюдава в продължение на стотици години. Египтяните също го използват заради неговите лечебни сили.

 1. Трите китайски монети

Едни от най-популярните и силни фън шуй предмети, носещи богатство. Добре е да ги поставите във вашия портфейл или чанта, за да привлечете богатство и пари.

 1. Кристален глобус за бизнес, учене, грамотност и слава

Глобусът символизира земята и подхранва знанието. Прекрасен генератор на знанието, образованието, академичните успехи и бизнес успеха. Особено ако сте в публицистичната сфера, медиите и комуникициите. Може да бъде поставен на бюрото на професори, академици, адвокати, политици и бизнесмени.

Ако поставите глобуса до слънчев прозорец или друг източник на светлина, кристалът ще помогне на енергията да се пречисти и стаята да се изпълни с позитивна енергия. Кристалите се използват във фън шуй от хиляди години с постигнати невероятни резултати. Тези кристални кълба са наистина красиви и оставят дъгоподобен лъч светлина в стаята, когато светлината от слънцето премине през тях.

Поставете го на Североизток във вашия дом или стая. Ако ще го слагате на бюро, нека се намира от дясната ви страна и го завъртайте обратно на часовниковата стрелка веднъж на ден. Може да го поставите и на прозореца в стаята на децата ви, за да активирате положителни вибрации. За офис и търговски помещения добре би било да поставите и статуя на дракон до глобуса, гледаща към него за защита на вашия бизнес.

 1. Амулет „Окото на злото”

Окото на злото е символ от Средиземноморските части известен със своята защитна сила срещу „лоши очи” и завист. Завистта може да ви донесе доста проблеми на работното място и вкъщи. Окото ще ви пази от злонамерени и завистливи колеги, приятели и ви дава сила да бъдете над тях. Носете го в себе си или в чантата ви. Окачете го на огледалото за обратно виждане в колата и така то ще се превърне във ваш „ангел пазител”, и винаги ще ви помага срещу вреди, несполуки и ще ви носи късмет.

 1. Дървото на 5-те елемента

5-те елемента (дърво, огън, земя, метал и вода) са основата на принципите на Фън Шуй. Те съществуват навсякъде около нас. В нашия дом, рождена дата, в 12-те зодиакални знака, цветовете, различни форми и така нататък… Балансът и мястото на поставяне са от изключително значение за правилното генериране и разпределение на Чи енергията във вашия дом. Когато всичките 5 елемента са в хармония и са балансирани, това носи благоденствие, здраве, богатство, възможности, късмет, кариерни и бизнес успехи. Като в същото време се неутрализира и негативната енергия.

 1. Дървото на живота

Дървото на желанията, познато още като Kalpavriksha или Kalpataru на санскритски, е божествено дърво изпълняващо желания, с изкючително значение и роля в Индианската митология. Вярва се, че това могъщо дърво може да изпълни всяко едно желание на тези, които го призовават. Обикновено дървото се представя като отрупано с цветя, листа, птици и множество бижута и орнаменти, висящи от клоните му. Всички компоненти на Kalpataru символизират различни аспекти от живота. Птиците – мир и възможности. Разцъфващите цветя – благоденствие и плодородие под формата на храна, дрехи, бижута, богатство и щастие. А пък вазата символизира богатство, просперитет и плодородие.