Всички знаем как се правят поръчки от онлайн магазини. Избираш си продукт, въвеждаш си адреса на доставка и сайта те препраща към портал за плащане, но да поръчаш доставка на букет цветя е малко по-трудно. Плащащ куп пари за цветя, които дори не си видял на живо и накрая любимата ви е посрещната от намусен куриер и убива всичко романтично в цялата подготовка.

Днес искам да ви разкажа за един сравнително нов уебсайт занимаващ се с Доставка на цветя, букети от бонбони и много други романтични идеи. Останах изумен от потребителското преживяване в сайта до самото завършване на поръчката.

1. Случвало ли ви се е да забравите рождения ден на близък човек или пък годишнина от сватбата? На мен ми се случва постоянно да се сещам в последния момент и да ми се налага да импровизирам. В този сайт мога да пусна поръчка с една година напред и доставката на цветя да извърши не само в посочения ден, ами и в уречения час!

2. А не искате ли към доставката да има и пожелание с картичка? Приятелите от www.dostavka-cvetia.eu са се погрижили и за това! Докато си разглеждате предлаганите букети, ще виждате постоянно от ляво интересни пожелания, които по-късно можете да приложите в поръчката и вашият специален човек да го види в безплатната картичка прикрепена към букета.

3. Очарова ме и факта как са се ориентирали към задоволяването на бизнес нуждите в големите офиси. Предлаганата от тях услуга е за абонамент на цветя за офиса. Така постоянно във вашият офис ще има красиви цветя, които да освежават напрегната обстановка на работното място.

4. Споменах ви малко по-нагоре за намусения куриер, нали? Е тук не е така. Интересното е, че тези хора са се взели много на сериозно и разбират как да постигнат перфектния момент от името на своите клиенти. Ако доставката на цветя не е поднесена с усмивка, то Вие можете да поискате парите си в цял размер.

Иновативния подход на тези хора ме смая. Показаха как едно цветарско ателие преминава на едно по-сериозно ниво с обслужването на клиентите си и задоволяването на техните нужди!