Кръвното налягане е ключов кръвен показател, а с подходящо избрания апарат ще можете да го измерите по всяко време у дома. Има различни уреди, с които можете да го направите: механични, полуавтоматични, електронни, с маншет за бицепса или китката.

Изборът на точен и прецизен уред е много важен, за да сте сигурни, че контролирането на кръвното налягане е ефективно.

Това е от голямо значение за хора, които страдат от проблеми с кръвното, за да се избегне повишен риск от инфаркт или инсулт.

Едни от най-прецизните и точни за измерване апарати за кръвно са на доказалата се на българския пазар марка Sendo. Използваната в тях технология е разработвана и развивана от японски инженери в продължение на 40 г. Апаратите им са тествани клинично и са получили одобрение от Европейското дружество по хипертония.

Избирайки подходящ апарат за кръвно Сендо, ще имате възможност бързо и удобно да измервате кръвното си налягане у дома.

Максимална функционалност

Напълно автоматизираният апарат е проектиран да гарантира увеличена прецизност на измерването. Индикаторите му за грешка подават сигнал, ако маншетът е неправилно поставен или има движение.

Уредът класира резултата от измерването съобразно стандартите на СЗО. Отляво на дисплея се появява специална скала, която информира дали кръвното налягане е в нормални, ниски или високи граници.

Честотата на аритмичния пулс се анализира от функцията HIRA, като при засичане на данните става запаметяването им. Когато се натрупат 7 записа, следва сравняване на следващите резултати и определяне на степента на аритмичност според скала, която е със зададени предварително 4 нива на риск. На екрана на апарата се появява съобщение с резултата. В зависимост от честотата, при различните нива на риск може да се изписва, че няма индикация, че нивото е ниско, високо или опасно.

Лесна употреба и практичност

Апарати за кръвно Сендо, които може да се закупят във всяка по-добра онлайн аптека, са проектирани по начин, улесняващ максимално употребата им. Само с натискане на един бутон може да се измери както кръвното налягане, така и сърдечният ритъм.

Освен че имат интуитивен и ергономичен дизайн, те са снабдени и с хипоалергенен маншет със стандартни размери от 22-32 см, който приляга удобно на почти всички бицепси на възрастни.

Сендо апаратът притежава индикатор, предупреждаващ за изтощена батерия, а също и функция за автоматично изключване, ако не се използва. Паметта му гарантира 30 измервания, като номерът на новите записи е нарастващ за по-лесно ориентиране. В горния десен ъгъл на дисплея със символа М се показва, че запаметените измервания се изписват в момента.

Други удобства, които предлага апаратът, са практичната кутия за защита и транспортиране и опция за включване на адаптер за използване на електричество.

Към всички предимства на апарат за кръвно Сендо непременно трябва да се посочи и неговата надеждност при дългосрочна употреба, като гаранцията на производителя е 5 г. Така уредът успява да комбинира най-важните характеристики на един апарат за кръвно – безкомпромисна точност, дълготрайна употреба и лесно използване. Опитът на японските инженери, вложен в него, гарантира спокойствието, че всеки ще притежава качествен продукт, на който да разчита по всяко време.

За статията:
Изберете най-подходящия за вас апарат за кръвно Сендо
Заглавие:
Изберете най-подходящия за вас апарат за кръвно Сендо
Описание:
Изборът на точен и прецизен уред е много важен, за да сте сигурни, че контролирането на кръвното налягане е ефективно. Апарати за кръвно Сендо.
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: