Търсенето на бизнеса за осигуряване на атрактивна реклама заема все по-големи мащаби. И макар рекламните тениски да остават класически текстилен артикул в областта на текстилната реклама, брандове от различни области на индустрията поставят редица изисквания към асортимента от рекламни облекла днес.

Нуждата от качествени текстилни решения за нуждата от реклама на бизнеса продължава да заема своето водещо място в процеса по изграждане на бранд идентичност. Дрехите са надежден и устойчив начин да се утвърди дадена марка, лого или послание по бърз и бюджетен за бизнеса начин.

Все по-търсени са дрехи в широк асортимент от стилове, в т.ч. спортни облекла, ежедневни дрехи, бизнес и работни дрехи. Водещи при избора остават достъпната цена, високото качество и възможността за отлично брандиране на закупеното облекло. На коя текстилна марка обаче да се доверите, за да получите всичко това в едно?

В следващите редове насочваме вниманието ви към бранда James Nicholson – лидер в областта на текстилното производство.

James Nicholson България – широк асортимент от висококачествени текстилни изделия на достъпна цена

Фокус в производството на бранда е ежедневното облекло, но сред предложенията на марката ще откриете още широк асортимент от спортни дрехи, в т.ч. такива за футбол, бягане, колоездене, практикуване на зимни, водни спортове и много други. Силно застъпено в текстилното им производство са още бизнес облеклата и работните дрехи.

Важно е да отбележим, че работното облекло, част от портфолиото на James Nicholson, отговаря на Европейския стандарт ЕН 471 – гарант за висококачествено предпазно облекло. Освен високо ниво на безопасност, то е изключително функционално – съставено е от работни гащеризони, панталони, екипи, шапки и други.

Съществено предимство е достъпната за James Nicholson цена на предлаганите продукти. Избирате между тениски, блузи, суичъри, ризи и много други, налични в различни размери, цветове и дизайни.

По отношение на размера, можете да избирате в широка граница – от XS до 5XL, предлагат се и детски размери на повечето от моделите дрехи на James and Nicholson. Някои от облеклата на бранда са налични в над 30 цвята, което ги прави идеални за нуждите на различните ви бизнес търсения. Можете да бъдете сигурни, че каквото и събитие да планирате, бихте могли да облечете присъстващите с качествени брандирани и стилни дрехи по ваш избор.

James and Nicholson – защо тази марка заслужава вниманието ви?

James and Nicholson е бранд, част от немския концерн Daiber, който има над 100-годишен опит в текстилната индустрия. Марката се утвърждават като безапелационен лидер в предлагането на текстилни решения в широко разнообразие от модели, размери и цветове.

Клиенти на бранда са стотици бизнес организации по целия свят. В изпълнение на различните си маркетинг бизнес цели – осигуряване на рекламно облекло за различни промоции и събития, работно облекло, рекламни подаръци и т.н. – те се доверяват на богатия каталог на  James and Nicholson. Разбира се, може да си закупите и James Nicholson якета на невероятно изгодни цени.

​Рекламна агенция Номер Едно Адвъртайзинг е официален вносител и представител на марката James Nicholson България. Можете да се възползвате от комплексния набор от услуги, които Н1Адв предлага – внос, брандиране и доставка на рекламен текстил. Малко са компаниите, с които можете да договорите толкова преференциални цени за тениски на едро.

За статията:
James and Nicholson - богат асортимент от текстилни продукти с високо качество
Заглавие:
James and Nicholson - богат асортимент от текстилни продукти с високо качество
Описание:
James and Nicholson - защо тази марка заслужава вниманието ви? James Nicholson България - широк асортимент от висококачествени текстилни изделия на достъпна цена.
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: