Намерили  сте любовта на живота си. Нали знаете, не тези обикновените, а тези за цял живот. Решили сте да споделите всеки един миг заедно. Искате да имате свое гнездо, свое местенце. Млади сте, едва сега започва всичко важно в живота ви. Трудно е, чак сега научавате, че не всичко се получава лесно и бързо. Но не се тревожете. Искате ли нещо силно и от сърце, винаги се намират начини. Щом мечтаете за свой дом, на помощ може да повикате  жилищния кредит. Има специални кредити за нов дом точно за млади семейства. Различните банки предлагат различни условия и възможности. Не бързайте, това решение не е маловажно. Правилният избор ще ви даде възможност за дом, който ще бъде само ваш, но не трябва с това да лишавате живота си и от много други неща.

Още преди да си изберете жилище и преди да е нужно да подготвите каквито и да е документи няма да е лошо да се информирате какъв кредит може да ви се отпуска и от какъв кредит имате нужда. Повечето банки поемат ангажимент в продължение на шест месеца да финансират предварително обещания размер  при купуването на новото ви жилище. По този начин вие като бъдещи новодомци знаете предварително с какъв бюджет разполагате. Това ще улесни преговорите ви с продавача. За да разберете каква сума е възможно да ви отпуснат, може да попълните специална форма. Такава форма има във всеки филиал на желаната от вас банка.

Важно е да знаете ,че при този вид кредит е нужно да отговаряте на определени условия. Едно от тях е да имате сключен граждански брак. Сключеният брак се доказва с представяне в банката на документ, удостоверяващ това. Друго условие е двамата съпрузи или поне единият от тях да не е навършил 35 години. Като младо семейство вие може да получите данъчно  облекчение. За кандидатстване и одобрение за подобно облекчение също има условия. Може да ги откриете на сайта на Национална Агенция за Приходите. Пътя към мечтания дом не е лесен ,но с търпение и желание всичко се постига.

Източник: krediti24.com

За статията:
Жилищен кредит за млади семейства  - възможности!
Заглавие:
Жилищен кредит за млади семейства - възможности!
Описание:
Искате ли нещо силно и от сърце, винаги се намират начини. Правилният избор ще ви даде възможност за дом, който ще бъде само ваш.
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: