При интериорните врати, както и при всеки друг продукт, по-високата цена гарантира по-високо качество. Щом е по-скъпа вратата следователно са използвани по-висококачествени материали. Не винаги по-достъпната цена означава, че ще спечелите от инвестицията. По-скоро по-ниската стойност на вратата е обвързана с доста по-нататъшни разходи, които оскъпяват допълнително покупката, след една равносметка.

Кои са по-качествените интериорни врати

  1. По-високият клас интериорни врати са изработени от HDF материал. Той е по-добър от MDF, тъй като при него са слепени плоскости от фибри със средна плътност, докато при HDF са с висока твърдост. Именно това го прави по-устойчив като материал.
  1. Друг важен момент е именно пълнежът на крилото. Той също е определящ за качеството на вратата. Желателно е пълнежът на крилото да бъде с рамка от масивна иглолистна дървесина и HDF оребрения, но и вариантът с перфорирано ПДЧ не е за подценяване.
  2. Следващият важен детайл, при избора на интериорна врата, е покритието. За да бъде вратата по-издръжлива към надраскване е хубаво покритието да е естествено от дървесни частици или ламинатно.
  3. Секретната брава – това е другата причина, поради която трябва да изберете врата на по-висока цена. Бравата със секретно заключване е много по-надеждна от бравата със стандартно.
  4. Предлагат се и варианти на брава с върток от едната страна, известен още като нощно заключване. Така ще можете да се усамотявате и да си почивате без никой да Ви обезпокоява.
  5. По-високият клас интериорни врати са с крило с дебелина поне 5 см.
  6. Още важен детайл, който също оскъпява вратата са регулируемите каси. Те могат да покрият зид от 7 до 56 см, защото первазите от двете страни на зида се регулират.
  7. По-високият клас врати са с матирано стъкло, което пропуска много светлина и в същия момент не се различават ясни образи през него
  8. Друг съществен момент е, че стъклото е цяло, което позволява при счупване лесна и бърза подмяна.
  9. Вратите, доказали се на пазара като качествени, са и с елегантна иноксова дръжка, която би отивала на всеки интериор.

За това не му мислете, а най-добре вложете средства в дългосрочна инвестиция, която ще Ви се отблагодари във времето и ще си върне многократно заслугата.

За статията:
Качества на интериорните врати, спрямо цената
Заглавие:
Качества на интериорните врати, спрямо цената
Описание:
При интериорните врати, както и при всеки друг продукт, по-високата цена гарантира по-високо качество. Кои са по-качествените интериорни врати?
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: