Питали ли сте се някога, как бихте искали да изглежда вашия апартамент? Вероятно да и дори повечето от вас, които не притежават точно такова жилище често си мечтаят именно за него. Ако се замислим как би изглеждал идеалният апартамент, то описанието ще започне така:

Той ще бъде едно просторно жилище, разположено в спокоен и богато озеленен район, като същевременно този район ще бъде комуникативен и в близост до по-големите градски булеварди, метростанции и спирки на градския транспорт. В същия този район ще има поне няколко детски градини и училища, както и поне една болница или поликлиника, а защо не и пощенски клон.

Отоплението в идеалния апартамент е централно, което спестява грижи и разходи за начина на отопление на помещенията и топлата вода през студените месеци, а етажът, на който се намира е в средната част на жилищната сграда, което е идеалното разположение на мечтания апартамент.

В цената на перфектния имот е включено гарантирано парко място, а защо не и собствен гараж, както и охранителна система и денонощна охрана, интернет, кабелна телевизия и поддръжка на общите части на сградата.

Самият мечтан апартамент разполага с просторна дневна, самостоятелна кухня, най-малко две спални, баня и тоалетна, сервизно помещение и поне две тераси с добро изложение.

Това, което би било чудесно да заварим при нанасянето в идеалния апартамент е завършен вид и дори мебелировка. Стените да са измазани с латекс, подовете готови и добре полирани, pvc дограма и оборудвани санитарни помещения с фаянс, теракота, санитария, а може би и вана.

Понякога ни се иска само да внесем куфарите си в един напълно обзаведен апартамент с модерни и удобни мебели, като маси, столове, шкафове, гардероби и мека мебел и всички тези мебели са чудесно съчетани стилово и съобразени с пространството, което заемат.

Повечето хора си мечтаят за идеалния апартамент, някои вече го притежават, а други имат тази възможност, тъй като пазарът го предлага.