Поради голямото разнообразие и варианти, сме подготвили идейна статия с ценни насоки за избор на плочки за баня в Стара Загора. Така ще можете да намалите опциите и да търсите целенасочено подходящите модели.

1. ЗАПОЧНЕТЕ С ИЗБОРА НА АКЦЕНТ
Обикновено, когато започваме обновяване на банята, започваме от определена плочка, която ни е грабнала вниманието и на всяка цена искаме да използваме в цялостния дизайн. Тя би могла да има както уникална и специална, така и едноцветна и семпла визия. И при двете положения трябва да я използвате като отправна точка за останалите плочки, които ще наредите в банята.

2. СТАРАЙТЕ СЕ ДА СЕ ПРИДЪРЖИТЕ КЪМ МАКСИМУМ ТРИ РАЗЛИЧНИ ЦВЯТА
След избора на първата плочка, е време да харесате и другите плочки, които да добавите в дизайна на банята си. Ако избраната плочка е многоцветна, вземете някои от цветове й, за да ги съчетаете с останалите плочки.
Има много специализирани магазини, предлагащи плочки за баня в Стара Загора, чиито консултанти могат да Ви помогнат с идеи.

3. ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЕДИН СТИЛ
Предлагат се наистина много прекрасни плочки за баня из Стара Загора, че е възможно да Ви се прииска да смесите няколко стила. А и банята е перфектното място да покаже индивидуалността си и да опитате със забавен цвят или шарка. Въпреки това, не прекалявайте и се придържайте към определен стил. Старайте се всички елементи да се допълват, а не да се конкурират.
Ако не сте сигурни в избора си, обърнете се към консултантите в магазините за плочки за баня – Баня Лукс в Стара Загора.

4. ВЗЕМЕТЕ ПОД ВНИМАНИЕ ПОСЛЕДВАЩАТА ПОДДРЪЖКА
Чистенето е досадно като цяло за всяка домакиня, особена, когато става дума за банята. Затова при закупуването на плочки, за това много влажно помещение най-вероятно ще се насочите към порцеланови или керамични материали, понеже са лесни за поддръжка. Плочките от естествен камък имат нужда повече внимание и прецизно почистване. Тъй като са по-големи, те са склонни да задържат повече мръсотия. Ако все пак държите да имате акцент с камък, добра идея е да ги поставите на пода или в не толкова влажна зона.

5. ОБМИСЛЕТЕ МАЩАБА
Големи плочки със сигурност са на мода, особено когато говорим за пода на банята. Ако се спрете на такива, добра идея е да използвате един и същ модел голяма плочка, нарязана на различни размери за всяка част на банята.

За статията:
Как да изберем най-подходящите плочки за баня
Заглавие:
Как да изберем най-подходящите плочки за баня
Описание:
Ценни насоки за избор на плочки за баня в Стара Загора. Как да намалите опциите и да търсите целенасочено подходящите модели.
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: