Добре, а сега дойде и моментът, когато трябва да му подарите и подарък. Ако това е първият ви такъв празник заедно трябва да сте особено внимателни. Да избереш подарък за мъж е особено трудна задача, особено ако сте заедно от скоро и не познавате вкуса му, тогава да направите грешна крачка е особено възможно. Ето от къде да започнете разсъжденията си.

Ако му подарите нещо сантиментално може да не уцелите и подаръкът просто после да събира прах в някой ъгъл, или да отиде на боклука. Не ни разбирайте погрешно, но мъжете не биха се зарадвали на сладурска кутия за обяд с нарисувана футболна топка (е, всяко правило си има и изключения разбира се). Подаръкът за мъж трябва да е нещо практично, което може да има връзка с хобито на вашия човек.

Ако сте от скоро заедно (разбирайте по- малко от 6 месеца) също е добре да не се изхвърляте със стойността на подаръка. Какво имаме предвид. Все пак нали вие сте жената във връзката, да кажем, че вече въпросът с подаръка за вашия мъж започва да има и психологически момент. Ако искате занапред изграждането на вашата връзка с този човек да протече така, че вие да сте обгрижвана и за вас да се грижат и да се влага старание и от другата страна, то не купувайте излишно скъпи или екстравагантни подаръци.

Сега. Разбира се, ако това е вашият съпруг, познавате се отдавна и имате ясна идея за неговия вкус и вашите отношения са изградени на една стабилна основа, то можете да подарите сантиментален подарък, като например страхотна снимка от последната ви романтична почивка с надпис „Обичам те толкова много“. Тук, разбира се вметваме, дори да сте били с този мъж на много романтична почивка, но сте от скоро заедно такъв тип подарък е по- скоро притискащ и неподходящ.

За финал. Ако вие сте половинката, която ще получава подаръци. Подаръка за жена е не по- малко труден за избиране, и ако по някаква причина не ви допадне не играйте театър от типа „Ау, това е толкова мега страхотно, много ми хареса“. Недейте и да критикувате. Имайте винаги и на ум, че всъщност човекът се е постарал и иска да ви зарадва. И за финал- преди всичко. Бъдете винаги честни!

За статията:
Как да изберем подарък за мъж
Заглавие:
Как да изберем подарък за мъж
Описание:
Да избереш подарък за мъж е особено трудна задача, особено ако сте заедно от скоро и не познавате вкуса му.
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: