В наши дни съществуват хиляди стилове, цветове, материали и кройки на рокли. Тази статия има за цел да опише как да изберете от това разнообразие точно роклята, която най-добре се вписва във вашата фигура.

Роклята винаги е била и остава една от любимите дрехи на милиони жени във всички стилове и епохи. Не е изненадващо, че при съществуващото разнообразие понякога е трудно да се направи правилният избор. Събрахме за вас някои съвети и трикове, които ще ви помогнат да скриете проблемните области и да насочите вниманието на околните към вашите силни зони.

Всяка жена има места от тялото си, които не харесва. Пълният корем може лесно да се скрие с ластично бельо. Телесният цвят не привлича особено внимание и вертикалните линии леко удължават фигурата. Особено успешни ще бъдат рокли с гънки и драперии в областта на корема – те ще отклонят вниманието от несъвършенствата, ако има такива. В случай, че не сте в добра форма, е необходимо да се въздържите от тесни рокли. Като алтернатива, изберете роклите с А-образен силует обемната им долна част ще ви помогне да прикриете излишните килограми в зоната на талията. Ето и няколко съвета, които може да послушате:

  1. Не пренебрегвайте стягащото бельо. Можете леко да мамите и да прибягвате до помощта за стягащо бельо. Това ще помогне временно да се скрият несъвършенствата и излишните килограми.
  1. Цветът също е от значение. Тъмните нюанси помагат визуално да се премахнат излишните килограми. Тези, които напротив, искат да подчертаят своите форми, могат да изберат светли цветове.
  1. Изместете фокусът чрез яке или сако. Роклите с шарка или леките, прилепнали плътно по тялото рокли е най-добре да бъдат носени с яке или сако. Те правят аутфита малко по-спокоен и скриват проблемните зони.
  1. Голият гръб е вечната класика. Роклята с гол гръб винаги изглежда елегантно, ефектно и дори малко изкушаващо.
  1. Естетически съвет относно бижутата. Големите бижута привличат погледите на околните към лицето.
  1. Прическата приковава вниманието. Небрежно закрепен кок визуално отвлича фокуса от фигурата. Уверете се, че косата не е затегнала твърде плътно, тя ще изглежда строго и формално.
За статията:
Как да изглеждате максимално добре с рокля?
Заглавие:
Как да изглеждате максимално добре с рокля?
Описание:
Как да изберете от това разнообразие точно роклята, която най-добре се вписва във вашата фигура? Ето и няколко съвета, които може да послушате..
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: