Новините за WEB и печата в медиите не са идентични понятия. Прелистването на хартиена страница все още е малко по-трудно от това да направите още едно щракване. Оттук и специалните изисквания за писане на новини за сайтове. Такива материали трябва да бъдат по-кратки, по-прости, по-информативни.

Читателят няма да може да издържи дълго. Най-често има не повече от една минута, за да прочетете цялата новина и буквално 2-3 секунди за заглавието.

Пълноценна колона с новини на сайта не е прищявка или прищявка. Той решава 4 много важни задачи:

WEB новините ни информират

Най-очевидният момент, който по принцип обяснява необходимостта от писане на новини на сайта.

Мнозина наистина се интересуват от индустриални новини и събития от живота на компаниите и затова трябва постоянно да захранвате читателя с нови порции информация.

– Последните новини увеличават лоялността към марката . Посетителят вижда, че сайтът е жив.

Какво мислите, когато попаднете на празна или отдавна изоставена рубрика за новини? Нали. Ще получите впечатлението, че тази компания не работи.

Праисторическите дати на статии просто плашат клиентите. Елементарна психология.

Напротив, ако дадена компания попълни свой собствен раздел с новини, това явно им е от полза. Потенциалните купувачи виждат, че фирмата се поддържа на повърхността. Развива се доверието към марката. Набиращите популярност новинарски статии показват бизнес успеха И накрая, това е твърдо.

Между другото, в статията за намиране на поръчки за копирайтъри дадох много необичаен трик за намиране на работа в сайтове със стари новини. Как, защо и защо трябва да търсите сайтове с „древни“ новини – прочетете в бележката .

Новините насочват трафика към сайта

Като правило говорим за чисто информационни заявки, но защо да ги игнорираме? Оставете ги да работят – това е едно и също нещо. Този допълнителен трафик е не само възможен, но дори трябва да се преобразува в реална печалба от поръчки.

WEB новините помагат за актуализиране на съдържанието. Актуализираната колона с новини сигнализира на търсачките, че сайтът е жив. Търсачките много обичат това.

Писането на уникални новини за уебсайт е чудесен начин да спечелите доверие в Google без прекомерни разходи. Като цяло актуализирането на съдържанието на сайта е една от основните характеристики на професионалния съвременен SEO copywriting. Това е незаменим елемент от растежа на ресурсите.

Изтоник: https://usembassy.bg/

За статията:
Как да напиша новини за сайта ми?
Заглавие:
Как да напиша новини за сайта ми?
Описание:
Новините за WEB и печата в медиите не са идентични понятия. Прелистването на хартиена страница все още е малко по-трудно от това да направите още едно щракване.
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: