Есента безспорно е един от най-любимите сезони на мнозина, най-вече заради своите красиви гледки и приятни температури. Бързо променящият се климат обаче често ни изправя пред сериозни предизвикателства, що се отнася до визиите, които избираме за нашето ежедневие. Особено за тези от нас, които все още посещават ежедневно работното си място.

През последните няколко сезона елеците са неизменна част от гардероба ни за хладните дни. Те са супер стилно модно решение и дизайнерите определено забелязаха интереса на дамите към тях. Ето защо и тази есен не ни оставиха без така нужните ни елеци.

С какво да ги носите, кои са актуалните модели и още други важни неща ще откриете в редовете по-долу. Елеците, които са изцяло съобразени с модните тенденции ще бъдат главните герои на настоящата статия.

Какво ни предлага есен 2021 по отношение на елеците?

  • Пухените елеци са супер универсални модни предложения, не само защото се срещат в широк диапазон от модели, подходящи за всяка фигура, но и защото лесно се комбинират с почти целия дамски арсенал от дрехи. Широкото разнообразие на пазара ви позволява да откриете бюджетен модел пухен елек, който може да се похвали със страхотно качество;
  • Шушляковите елеци, още познати под името “грейка”, допреди няколко години се асоциираха единствено със спортна визия. Но днес, с масовото навлизане на спортните дрехи в ежедневието на хората, тази тенденция се промени. И сега може да ги видите навсякъде – на разходка в парка, на обяд или дори на лежерна вечеря с приятели. Защото дизайнерите ни доказаха, че те могат да изглеждат също толкова красиво, колкото и всички останали елеци;
  • Особено внимание заслужават дългите елеци. За тях можем само да кажем, че придават стилен акцент на всяка визия за редица поводи.

Как да носим елеците?

А сега дойде време за няколко модни предложения и по-конкретно за тези аутфити, които безспорно ще ви накарат да се почувствате самоуверени, стилни и красиви във всеки един момент от вашето ежедневие. Елеците ви дават възможност да се “заиграете” не само с дрехите, но и с аксесоарите си, а именно вниманието към детайла е демонстрация на модния ви нюх.

Спортните шушлякови елеци страшно си подхождат с вашата любима раница или пък с голяма чанта тип “торба”, както и с шапка, плетен пуловер и високи ботуши. Подходящо допълнение към офис визията е дългият елек, който може да се съчетае с панталон с класическа кройка или разкроен модел, както и с must-have-а за всеки гардероб – бялата риза. В този случай може да заложите на боти на висок ток, които ще са идеален завършек.

А за пухените елеци – те определено са подходящи за всички смели жени, които обичат да са ярки във визията си и да експериментират със своите дрехи. Съчетайте ги с голяма шапка с периферия, обемна чанта и боти с косъм и този аутфит бързо ще се превърне във ваш фаворит.

Елекът е дреха, взета от мъжкия гардероб. Преди той е бил част само от строго официалната визия на силния пол. Но днес това съвсем не е така. И затова е време дамите да се възползват от модния потенциал на тази дреха. Заложете на модерни елеци и разгърнете целия им потенциал.

За статията:
Как да нося елек и есента?
Заглавие:
Как да нося елек и есента?
Описание:
Как да носим елеците? Елеците са супер стилно модно решение и дизайнерите определено забелязаха интереса на дамите към тях.
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: