Първо – намерете подходящото палто за вашия тип тяло! Изберете правилния цвят и кройка, за да се чувствате удобно и уверено в новата си визия. Ако искате да изглеждате по-небрежно, винаги можете да изберете палто с яка с шал или качулка. Ако искате нещо по-официално, класическо палто или двуреден модел може да са добър вариант за вас.

Играйте с принтове

Бъдете смели и заложете на изразителен принт. Смелият десен е чудесен начин да добавите цвят към скучно облекло. Опитайте се да го носите с по-тъмни долни части, за да не изглеждате като ходеща дъга. Можете да изберете флорален принт за женствен стил или ярък абстрактен принт за по-градски или остър вид.

Изберете по-тъмен нюанс

Ако харесвате неутрален цвят като сиво или камилско, все пак можете да го направите да изглежда свеж, като изберете по-тъмен нюанс. Тъмното палто е по-подходящо за есента, докато по-светлите цветове са по-подходящи за пролетта и лятото. Ако не сте сигурни на кой цвят да се спрете, можете да изберете черно палто. Обикновено това е сигурен вариант, а и винаги можете да добавите няколко аксесоара в различни цветове, за да разнообразите нещата.

Опитайте с широки панталони

Широките панталони или панталоните с изрязани крачоли са на мода този сезон. Те са практичен и стилен избор за късната есен и зимата. За да изглеждате елегантно, опитайте да носите елегантно палто с широки панталони. Изберете лъскав черен или тъмносин цвят, за да се съчетае с панталоните и да завърши визията ви.

Не забравяйте блясъка

Добавете малко блясък към облеклото си – това не е само лятна тенденция! Опитайте с лъскаво палто от изкуствена кожа, дизайн с пайети или блестяща материя. Ако не сте почитатели на блясъка, сатенено или кадифено палто би било приятна алтернатива. Блестящото палто е чудесен аксесоар за носене на работа през студените месеци. То изглежда изтънчено и стилно и определено е подходящо за официална работна среда.

За статията:
Как да носим палто за есента
Заглавие:
Как да носим палто за есента
Описание:
Първо - намерете подходящото палто за вашия тип тяло! Изберете правилния цвят и кройка, за да се чувствате удобно и уверено в новата си визия.
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: