В началото на всеки бизнес, който иска да има добра стратегия за SEO оптимизация, стоят списъците с имейли. Това може да ви звучи прекалено, но от това зависи успеха или падението на бизнеса ви. Посещенията на сайта ви могат да се повишат чувствително като направите седмичен бюлетин. Това ще осигури нови посоки във вашата стратегия за SEO оптимизация.

Това е много силен ход, на който можете да разчитате дълго време, по няколко различни причини. На първо място, по-голямата част от потребителите рядко сменят своите имейли. Това означава, че можете да установите връзка с вашите последователи, която да е трайна и да помогне на SEO оптимизацията.

Фокусирайте се върху вашия имейл

Имейлът ви позволява да си осигурите потребители, които се връщат към сайта ви отново и отново. Това е похват, който се е доказал като по-ефикасен за SEO оптимизацията, отколкото социалните мрежи. Има някои техники, които могат да ви помогнат на стъпите добрата основа, наречена 1000 регистрирани потребители.

Метод #1:

На първо място, трябва да се уверите, че използвате правилния дизайн за сайта си. Това често е една от причините, поради която хората ви посещават. За подобряването на SEO оптимизацията си можете да се посветите на разглеждане на сайтове, които са успешни. Освен това, собствениците на сайтове трябва да помислят как да привлекат посетителите да се абонират. Това може да се случи като им предоставите безплатен брой на издавано от вас списание, в случай, че се занимавате със SEO оптимизация. Търговците, които започват онлайн магазини, могат да им изпратят код за някакъв вид намаление. Някои изследвания показват, че предприемането на подобни действия като дял от SEO оптимизацията, може да доведе с 2,7% повече регистрирани потребители.

Метод #2: Използвайте „От” поле

Това е инструмент, който може да се използва във всеки блог. Опцията дава възможност на автора да напише името си. Това ще ги ангажира и окуражи, за да участват в разговорите по темите в сайта. Освен това, ще можете да проследите как постепенно се разраства базата от потребители, които се завръщат на сайта ви.

Метод #3: Бонуси след регистрацията

Методът, който беше описан, на първо място е ефективен. За да повишите ефективността на своята SEO оптимизация, можете да възнаградите потребителите, които вече са в списъка ви. В този случай можете да използвате Buzzsumo, за да се запознаете с материалите, които вече отговарят на доста въпроси като този от SEO оптимизацията.

Метод #4: Добре дошли

Това е нещо, с което е добре потребителите, които са за пръв път на сайта ви, да се сблъскват. Чудесен трик, който можете да използвате за SEO оптимизацията си. Това е поле, в което можете да се развихрите. Специалистите, които се занимават със SEO оптимизация, могат да се развихрят в това отношение. Можете да споделите всякакъв вид съдържание. Видео клип, който представя компанията ви, е много добра идея. Все пак запазете баланс, за да не ги отегчите или подразните.