Едни от най-изгодните кредити с ниски лихви на пазара на кредити са офертите за безлихвени кредити за нови клиенти. Те са без допълнителни разходи, с ГПР 0% и  обикновено се погасяват в интервал от 30 дни. Дали това е възможно? Разберете какво представлява този изгоден кредит и как да кандидатствате с тази публикация.

Първият заем е безлихвен – вярно или мит?

Ако това е първият ни заем, ние ще го получим безплатно. Какво означава това на практика? Това значи, че ще трябва да върнем на кредиторите точно толкова, колкото сме взели от тях.

Ситуацията е малко по-различна, когато не е първият ни заем, за който кандидатстваме от същата компания,. Тогава то няма да бъде безплатно, а общите разходи за такъв ангажимент ще бъдат включени като подготвителна или административна такса.

Как да намерите най изгоден кредит безплатно?

Задайте в търсачката „първи безлихвен кредит“ и ще разберете кои фирми за онлайн кредити предлагат тази услуга. Наистина, може да го изтеглите само веднъж! Всеки следващ кредит от същата компания ще има допълнителни разходи, които се покриват от джоба на кредитополучателя. Това не означава, обаче, че вие сте се обвързали с тази фирма, след като веднъж вече сте теглили кредит от нея и сте останали доволни. Можете следващия път да изтеглите първи безлихвен кредит от друга фирма и отново да не пращате никакво оскъпяване.

Предимства на безлихвените кредити

Първият безплатен заем в сравнение с традиционните заеми има много предимства. Най-важното от тях е, че първият кредит може да се ползва безплатно в повечето случаи за срок от 30 дни. Какви други ползи дава първия безплатен кредит?

Те са:

– ясни и прозрачни условия за неговото предоставяне;

– минимални формалности;

– възможността да кандидатствате за безплатен първи заем онлайн, т.е. без да напускате дома си;

– възможност за получаване на пари за всякакви цели;

– бързо решение за предоставяне на първия безплатен заем (ако нашата молба бъде  отхвърлена по някаква причина, кредиторът ще ни информира за това).

За статията:
Как да търсите по-изгоден кредит
Заглавие:
Как да търсите по-изгоден кредит
Описание:
Едни от най-изгодните кредити с ниски лихви на пазара на кредити са офертите за безлихвени кредити за нови клиенти. Те са без допълнителни разходи, с ГПР 0%.
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: