Едва ли съществува такава жена, която поглеждайки се в огледалото, да не си е задавала въпроса какъв грим най-много би й подхождал, според чертите на лицето й, цветът на очите или този на косата. Дори и да не сте се замисляли никога до сега, то трябва да знаете, че природата ни е дала истинска подсказка.

Винаги се вглеждайте в очите. Те са отговорът на вашите въпроси. Спрямо цветът на очите ни, следва да изберем как да се гримираме, така че да се превърнем като модел от корица на списание. Козметиката е изключително важна и затова трябва да я подбирате внимателно!

Целта на днешната ни статия е да ви улесни значително много при постигането на съвършения грим. Ще ви издадем няколко тайни и хитрини, които несъмнено ще ви съдействат при постигането на мечтаната визия. Надяваме се да ви бъдем от полза и съветите ни да се превърнат в наръчник за всяка една дама, ценяща женската красота и стремяща се към това винаги да изглежда очарователно и обаятелно привлекателна, независимо от повода и мястото.

Кой е перфектният грим за сините очи

Когато става въпрос за сините очи, то трябва да знаете, че именно при тях природата е свършила по-голямата част от вашата работа. Истината е, че точно този цвят на човешкото око я краси сам по себе си. В много от случаите не е необходимо да ги гримирате, тъй като те никога не ще бъдат грозни или непривлекателни.

Ако ли обаче все пак сте решил ида ги подчертаете така, че да изпъкнат по свой си начин, то предлагаме ви да се отправите към бежовите нюанси, както и към лилавите, които са в по-светлата гама. Те си хармонират изящно добре със синия цвят. Можете да експериментирате и с преливащ грим от телени оттенъци и ви гарантираме, че крайният резултат ще бъде впечатляващ.

Ще ви издадем и един трик, с който синеоките дами могат да буквално да заблестят! Вместо стандартната черна очна линия използвайте синя. Синият цвят “отваря” синьото око по невероятен начин, на който всички жени завиждат и по който всички мъже полудяват.

Не ви съветваме да използвате зеленикави нюанси, ако имате сини очи. Онези от вас, които наистина искат да постигнат съвършена визия, то биха могли да заменят стандартната очна линия с тъмно синя такава. Нямате идея какъв фурор ще настъпи сред хората, щом ви зърнат.

Какво трябва да знаем при гримирането на зелените очи

Подобно на сините и зелените си имат своите специфики. Те се подчертават идеално добре с цветовете, които са по-близки до техните. По-смелите дами могат да заложат на зелена очна линия, като същевременно с това използват зелен молив за подчертаване вътрешната част на окото. Ефектът е много нежен и лицето ви ще изглежда много по-свежо и младо.

Ако ли все още си задавате въпроса, свързан с това от къде да си закупите съвършената колекция гримове, създадени специално за вас, то нашето предложение е да посетите онлайн магазина Eli.bg, където ще попаднете на преливащ от разнообразие каталог, включващ множество спирали, моливи, сенки, червила и всичко останало, от което имате нужда.

За статията:
Какъв грим да си поставим, според цвета на очите
Заглавие:
Какъв грим да си поставим, според цвета на очите
Описание:
Спрямо цветът на очите ни, следва да изберем как да се гримираме, така че да се превърнем като модел от корица на списание.
Автор:
Издател:
RozovaDolina.Net
Лого: